Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6938075667498 Márka: Torras

Torras Insta-III Master üvegfólia Samsung Galaxy S24 5G-hez


Cikkszám: X00FX1288 | EAN/Vonalkód: 6938075667498 | Márka: Torras

Torras Insta-III Master üvegfólia Samsung Galaxy S24 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8680 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Torras Insta-III Master üvegfólia kifejezetten a Samsung Galaxy S24 5G készülékhez lett tervezve. A 9H+ keménységű kiegészítő a legszélsőségesebb körülmények között is védi a készüléket. Emellett csökkenti a káros kék fényt, támogatva a szem egészségét. A telepítése problémamentes és csak egy másodpercet vesz igénybe.

Ütésállóság
A Torras kiegészítőt tesztelték, hogy ellenálljon a körülbelül 2,44 méter magasságból történő ejtésnek. A katonai szintű védelmi technológia biztosítja, hogy telefonod a legkeményebb helyzetekben is védve legyen. Így gondtalanul élvezheted okostelefonod használatát anélkül, hogy annak biztonsága miatt kellene aggódnod.

9H+ keménység
A Torras Insta-III Master üvegfólia magas keménysége megvédi a kijelzőt a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. Még az éles tárgyak, mint például a kulcsok vagy kések sem képesek károsítani a kiegészítő felületét. Ennek eredményeként az okostelefon kijelzője mindig újszerű állapotban marad.

Zökkenőmentes működés
A nano vezetés technológiának köszönhetően a Torras Insta-III Master üvegfólia magas érintésérzékenységet biztosít. A gyors jeltovábbítás miatt az ujjlenyomat-felismerés ugyanolyan jól működik, mint az eredeti kijelzőn. Élvezd az okostelefon folyamatos és problémamentes használatát.

Könnyű és gyors telepítés
Az innovatív automatikus telepítési rendszernek köszönhetően a Torras Insta-III Master üvegfólia telepítése egyszerű. Csak egy kattintás, és pontosan fel tudod helyezni a kiegészítőt az okostelefon képernyőjére. Egy speciális bevonat megakadályozza a légbuborékok képződését, biztosítva a tökéletes illeszkedést és esztétikus megjelenést.

Ujjlenyomat elleni védelem
A Torras Insta-III Master üvegfólia speciális bevonattal van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és a foltok képződését. Ennek eredményeként készüléked kijelzője mindig tiszta és esztétikus marad. Emellett az üveg felülete rendkívül sima, ami kényelmes használatot tesz lehetővé.

Szemvédelem
A Torras terméke a TÜV Rheinland által tanúsítottan képes csökkenteni a káros kék fényt. Ennek eredményeként a szem kevésbé fárad el és kényelmesebben érzi magát a hosszabb okostelefon-használat során.

Gyártó: Torras
Modell: Insta-III Master
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 5G
Keménység: 9H+
Tanúsítvány: TÜV Rheinland

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett