Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362965 Márka: Hurtel

Többszínű Wheat tok iPhone 16 Pro - fekete tok


Cikkszám: Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769362965 | Márka: Hurtel

Többszínű Wheat tok iPhone 16 Pro - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Wheat tok iPhone 16 Pro - fekete

A Többszínű Wheat tok egy erős, de rugalmas TPU és növényi alapú anyag – búzaszalma – kombinációja. Ezért megbízható védelmet nyújt a karcolások és a szennyeződések ellen, és egyben környezetbarát alternatíva is. Nem kell aggódnia a készülék sérülése miatt. A tok ellenáll a deformálódásnak és tökéletesen tolerálja a többszöri össze- és szétszerelést. Az egyszerű és elegáns formavilág stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek és modern hatást nyújt.

Műszaki adatok:

- Sorozat: Többszínű Wheat tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További funkciók: biológiailag lebomló anyag
- Szín: fekete

A Többszínű Wheat tok legfontosabb előnyei:

- Hatékonyan véd a karcolások, szennyeződések és kopás ellen. A tok TPU-ból és búzaszalmából készül.
- Kényelmes hozzáférést biztosít a készülék összes gombjához és portjához. A precíz kivágásoknak köszönhetően a tok nem korlátozza a készülék funkcionalitását.
- Hosszú ideig megőrzi védelmi tulajdonságait. Ellenáll a deformálódásnak és nem veszíti el alakját.
- Modern megjelenést ad a készüléknek. A finom formatervezésnek köszönhetően a tok tökéletes választás mindenki számára.
- Megvédi a kamera lencséit a karcolásoktól. A tok 0,5 mm-rel megemelt éleket tartalmaz a kamera szigete körül.

Hosszú távú védelem

A Többszínű Wheat tok nagyon tartós. Magas minőségű TPU és búzaszalma kombinációjából készül, amely garantálja a mindennapos fenyegetések elleni hosszú távú védelmet. Nem kell aggódnia a szennyeződések, karcolások vagy törések miatt.

Könnyű hozzáférés az összes készülékfunkcióhoz

A Többszínű Wheat tok precíz kivágásai könnyű hozzáférést biztosítanak az összes gombhoz és porthoz, így a készülék összes funkcióját szabadon használhatja anélkül, hogy le kellene venni a tokot. Ez nemcsak kényelmes, hanem praktikus megoldás is, amely tökéletesen illeszti a tokot a készülékhez.

Védelem a deformálódás ellen

A Többszínű Wheat tok egyik kulcsfontosságú aspektusa a deformálódással szembeni ellenállása. Egy speciális erősítési folyamatnak köszönhetően a TPU anyag még tartósabbá válik, és még többszöri össze- és szétszerelés után sem deformálódik. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran cserélik a tokjaikat vagy extra védelmet igényelnek nehéz körülmények között.

Modern és minimalista dizájn

A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben jár a Többszínű Wheat tok esetében. Egyszerű, de elegáns formája modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, kiemelve annak egyéniségét. A minimalista dizájn minden stílushoz illeszkedik, és nemcsak védelmet nyújt, hanem nagyszerűen is néz ki.

Kamera lencsék védelme

A Többszínű Wheat tok nemcsak a készülék egészének védelmét szolgálja, hanem extra védelmet biztosít a kamera lencséinek is. A 0,5 mm-rel megemelt élek a kamera szigete körül hatékonyan védik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől. A megemelt élek megakadályozzák, hogy a lencsék közvetlenül érintkezzenek az alátámasztó felületekkel. Így fotói mindig élesek és tiszták maradnak, anélkül, hogy a lencséken nemkívánatos karcolások keletkeznének.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett