Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363207 Márka: Hurtel

Többszínű Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - sárga


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Yellow | EAN/Vonalkód: 5907769363207 | Márka: Hurtel

Többszínű Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Wheat Case MagSafe tok. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, a tok nem csak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát jelleget is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően egyszerűen töltheti a telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcát vagy tartót. Továbbá, a tok hatékony védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, és a megemelt élek extra védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: Biológiailag lebomló anyag, kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: sárga

A Többszínű Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülésektől. A TPU és természetes búzaszálak használatával a tok védi a telefont az esésektől és karcolódásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Egyszerűen töltheti a telefonját vezeték nélkül, vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi jelleget adnak neki.
- Extra védelmet nyújt a kamerának. A megemelt élek védelmet nyújtanak az objektívek karcolódása és sérülése ellen.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes használatot biztosít.

Elegancia és védelem egyben
A Többszínű Wheat Case MagSafe tok nem csak a telefonját védi, hanem stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, a tok környezetbarát dizájnt kínál, finom megjelenéssel. A gyártás során használt anyagok tartósak, amelyek biztosítják a hosszú távú védelmet a mindennapi veszélyekkel szemben, mint például az esések és karcolások.

MagSafe - funkcionalitás a keze alatt
A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Wheat Case MagSafe tok lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse a telefonját, és használja a mágneses kiegészítőket. Az erős mágnesek révén egyszerűen csatlakoztathat további eszközöket, mint például pénztárcát vagy tartót, ezzel növelve az eszköz funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely megragadja a tekintetet
A Többszínű Wheat Case MagSafe tokban használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Nem csak stílusos kiegészítő a telefonjához, hanem a környezetvédelem mellett is elkötelezett választás. Finom tapintású és kellemes textúrájú, így praktikus és kényelmes használatot biztosít.

Kiegészítő képernyővédelem
A Többszínű Wheat Case MagSafe tok megemelt élei extra védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ezek által az objektívek védve vannak a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefonját egy íróasztalra vagy egy durva felületre teszi le. Ez az extra biztonság magabiztosságot nyújt a mindennapi használat során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Wheat Case MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Akár fejhallgatót szeretne csatlakoztatni, tölteni kívánja az eszközt vagy fényképet készíteni, a tok nem lesz akadály.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett