Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363214 Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16-hoz - piros


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Red | EAN/Vonalkód: 5907769363214 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16-hoz - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16-hoz - piros

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszalmából készült, a tok nemcsak esztétikus megjelenést, de környezetbarát jelleget is nyújt. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted telefonodat vezeték nélkül, és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint a pénztárcák vagy tartók. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, a megemelt élek pedig extra védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikációk:
- Széria: Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: Piros

A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelem sérülések ellen. A tok megvédi a telefont az esésektől és karcolásoktól a TPU és természetes búzaszalma anyagoknak köszönhetően.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat vagy csatlakoztathatsz mágneses kiegészítőket.
- Elegáns megjelenést ad a telefonnak. A tok finom tapintású, a természetes búzaszalma pedig egyedi karaktert kölcsönöz neki.
- Extra védelmet nyújt a kamerának. A megemelt élek megvédik a lencséket a karcolások és sérülések ellen.
- Teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így a telefon használata kényelmes marad.

Elegancia és védelem egyben:
A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe nemcsak védelmet nyújt a telefonodnak, hanem stílusos kiegészítő is. TPU és természetes búzaszalma kombinációjából készült, a tok környezetbarát dizájnt kínál finom megjelenéssel. Az alkalmazott anyagok tartóssága hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi fenyegetésekkel, például esésekkel és karcolásokkal szemben.

MagSafe - funkcionalitás kéznyújtásnyira:
A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltsd a telefonodat és mágneses kiegészítőket használj. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatsz további kiegészítőket, mint például pénztárcák vagy tartók, amelyek növelik a készülék funkcionalitását.

Természetes dizájn, ami vonzza a tekintetet:
A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe természetes búzaszálakkal egyedi, természetes megjelenést biztosít. Ez nemcsak stílusos kiegészítő a telefonodhoz, hanem egy környezettudatos választás is. A finom tapintás és kellemes textúra a tokot funkcionálissá és kellemesen használhatóvá teszi.

Extra védelem a képernyőnek:
A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe megemelt élei extra védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefont a hátára fekteted egy asztalon vagy durva felületen. Ez a további biztonságérzet növeli a készülék mindennapi használatának kényelmét.

Tökéletes illeszkedés és kényelem:
Az aprólékos kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, készülék töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett