Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363047 Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe-el iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769363047 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe-el iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe-el iPhone 16 Pro - fekete A stílus, környezetbarát és funkcionális elemek kombinációja - ez a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így nemcsak esztétikus megjelenést nyújt, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted a telefonodat vezeték nélkül, illetve használhatsz mágneses kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet biztosít a károsodás ellen, a megemelt szélek pedig további védelmet nyújtanak telefonod képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búzaszál Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: Fekete

A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a károsodás ellen. A tok védi a telefont a leesések és karcolások ellen a TPU és természetes búzaszálaknak köszönhetően.
- Kompatibilis a MagSafe-el. Könnyedén töltheted a telefonodat vezeték nélkül, vagy csatlakoztathatsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát kölcsönöz telefonodnak. A tok érzékeny tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- Extra védelem a kamerának. A megemelt élek védik a lencséket a karcolásoktól és károsodástól.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmessé teszi a telefon használatát.

Elegancia és védelem egyben A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe nemcsak védelmet nyújt telefonodnak, hanem stílusos kiegészítő is. A tok TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, öko-barát designt és finom megjelenést nyújtva. Az alkalmazott anyagok tartósak, hosszú távú védelmet biztosítva a mindennapi veszélyek, mint a leesések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás kézközelben A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod a további eszközöket, például pénztárcákat vagy tartókat, növelve ezzel készüléked funkcionalitását.

Természetes design, ami magára vonzza a tekinteteket A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe természetes búzaszálakból készült, egyedi, természetes megjelenést biztosítva. Nemcsak stílusos kiegészítő telefonodhoz, hanem egy környezetbarát választás is. Finom tapintású és kellemes textúrájú, így a tok funkcionális és kényelmes használatot biztosít.

Extra védelem a képernyőnek A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe megemelt szélei extra védelmet biztosítanak telefonod kamerájának. Ezek védik a lencséket a karcolásoktól és károsodásoktól, még akkor is, ha a telefonodat hátra fekteted egy asztalra vagy egy durva felületre. Ez a plusz biztonság nagyobb magabiztosságot ad készüléked mindennapi használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem A pontos kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít telefonod összes funkciójához. Akár a fülhallgatót szeretnéd csatlakoztatni, akár tölteni az eszközt, vagy fényképet készíteni, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett