Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363245 Márka: Hurtel

Többszínű Búzahulladék MagSafe tok iPhone 16 - sötétzöld


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Dark green | EAN/Vonalkód: 5907769363245 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzahulladék MagSafe tok iPhone 16 - sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzahulladék MagSafe tok iPhone 16 - sötétzöld. A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Búzahulladék MagSafe tok. TPU-ből és természetes búzaszálakból készült, a tok nem csak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát megoldást is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti a telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, mint például pénztárca vagy tartó. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a károk ellen, és a megemelt élek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búzahulladék MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, MagSafe technológia kompatibilitása
- Szín: sötétzöld

A Többszínű Búzahulladék MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Védi a károk ellen. A tok TPU és természetes búzaszálak révén megvédi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe-fel. Könnyedén töltheti vezeték nélkül a telefonját, vagy használhat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát kölcsönöz a telefonjának. A tok tapintása finom, a természetes búzaszálak pedig egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet biztosít a kamerának. A megemelt élek megvédik a lencséket a karcolásoktól és károktól.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így a telefon használata kényelmes.

Elegancia és védelem egyben
A Többszínű Búzahulladék MagSafe tok nem csak védelmet nyújt a telefonja számára, hanem egy stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszálak kombinációjával készült tok környezetbarát dizájnt kínál szubtilis megjelenéssel. A felhasznált anyagok tartósak, ami hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi veszélyekkel szemben, mint például az esések és karcolások hatásai.

MagSafe - funkcionalitás a kezében
A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Többszínű Búzahulladék MagSafe tok lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse a telefonját és használjon mágneses kiegészítőket. Az erős mágnesek révén könnyedén csatlakoztathat további eszközöket, mint például pénztárca vagy tartó, ami növeli készülékének funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely felkelti a figyelmet
A Többszínű Búzahulladék MagSafe tok természetes búzaszálai egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nem csak egy stílusos kiegészítő a telefonjához, hanem egy választás is, amely környezettudatosságot mutat. A finom tapintás és kellemes textúra miatt a tok funkcionális és kellemes használatot biztosít.

További védelem a képernyőnek
A Többszínű Búzahulladék MagSafe tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolásoktól és károktól, akár akkor is, ha a telefonját hátsóval lerezült egy asztalra vagy durva felületre teszi. Ez a további biztonság megnyugtatóbbá teszi a készüléke mindennapi használatát.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A pontos kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzahulladék MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Akár fejhallgatót szeretne csatlakoztatni, tölteni a készüléket vagy fényképet készíteni - a tok nem áll az útjába.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett