Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363139 Márka: Hurtel

Többszínű Búza Tok MagSafe iPhone 16 Plus - rózsaszín


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Plus Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363139 | Márka: Hurtel

Többszínű Búza Tok MagSafe iPhone 16 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Búza Tok MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült tok nemcsak esztétikus megjelenést kínál, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt élek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búza Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebontható anyag, kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: rózsaszín

A Többszínű Búza Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülések ellen. A tok védi a telefont az esések és karcolások ellen a TPU és természetes búzaszálak segítségével.
- Kompatibilis a MagSafe-fel. Könnyedén töltheted a telefont vezeték nélkül, vagy használhatod a mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonodnak. A tok finom tapintású, a természetes búzaszálak pedig egyedi karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet biztosít a kamerának. A megemelt élek megvédik a lencséket a karcolások és sérülések ellen.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a telefon használata.

Elegancia és védelem egyben
A Többszínű Búza Tok MagSafe nemcsak védelmet nyújt a telefon számára, hanem stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült tok környezetbarát kialakítást kínál, visszafogott megjelenéssel. A felhasznált anyagok tartósak, amely hosszú távú védelmet biztosítanak a mindennapi fenyegetések, például az esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás az ujjhegyeden
A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Búza Tok MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatók további kütyük, mint például pénztárcák vagy tartók, amelyek növelik az eszköz funkcionalitását.

Természetes design, ami vonzza a tekintetet
A Többszínű Búza Tok MagSafe természetes búzaszálai egyedi, természetes megjelenést kölcsönöznek. Nemcsak stílusos kiegészítő, hanem környezetbarát választás is. A finom tapintás és kellemes textúra teszi a tokot nemcsak funkcionálissá, hanem kellemesen használhatóvá is.

További védelem a képernyőnek
A Többszínű Búza Tok MagSafe megemelt élei további védelmet biztosítanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont hátlapjával lefelé helyezed egy asztalra vagy durva felületre. Ez a további védelem magabiztosabbá teszi a mindennapos telefonhasználatot.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búza Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, az eszköz töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem akadályozza azt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett