Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362958 Márka: Hurtel

Több színű búzaszalma tok iPhone 16-hoz - fekete


Cikkszám: Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769362958 | Márka: Hurtel

Több színű búzaszalma tok iPhone 16-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Több színű búzaszalma tok iPhone 16-hoz - fekete

A Több színű búzaszalma tok egy erős, de rugalmas TPU és növényi alapanyag - búzaszalma - kombinációja. Ezért megbízható védelmet nyújt a karcolások és a szennyeződések ellen, és környezetbarátabb alternatíva is. Nem kell aggódnia a készüléke károsodása miatt. A tok ellenáll a deformációnak, és kiválóan tolerálja az ismételt össze- és szétszerelést. Az egyszerű és elegáns forma stílusossá és modern megjelenésűvé teszi a készüléket.

Specifikáció:
- Sorozat: Több színű búzaszalma tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag
- Szín: fekete

A Több színű búzaszalma tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan véd a karcolások, szennyeződések és kopások ellen. A tok TPU-ból és búzaszalmából készült.
- Kényelmes hozzáférést biztosít a készülék összes gombjához és portjához. A precíz kivágásoknak köszönhetően a tok nem korlátozza a készülék funkcionalitását.
- Hosszú ideig megőrzi védő tulajdonságait. Ellenáll a deformációnak és nem veszíti el formáját.
- Modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A finom dizájn miatt a tok mindenki számára ideális választás.
- Védi a kamera lencséit a karcolásoktól. A tok 0,5 mm-es kiemelt élekkel rendelkezik a kamera sziget körül.

Hosszú távú védelem:
A Több színű búzaszalma tok nagyon tartós. Magas minőségű TPU és búzaszalma kombinációból készült, amelyek garantálják a hosszú távú védelmet a mindennapi fenyegetésekkel szemben. Nem kell aggódnia olyan károk miatt, mint a szennyeződések, karcolások vagy repedések.

Könnyű hozzáférés az összes készülékfunkcióhoz:
A Több színű búzaszalma tok precíz kivágásainak köszönhetően könnyen hozzáférhetőek a készülék összes gombjai és portjai, így a tok eltávolítása nélkül is szabadon használhatja a készülék funkcióit. Ez nemcsak kényelmes, hanem praktikus megoldás, amely tökéletesen integrálja a tokot a készülékkel.

Védelem a deformáció ellen:
A Több színű búzaszalma tok egyik fontos jellemzője a deformációval szembeni ellenálló képesség. A különleges megerősítési eljárásnak köszönhetően a TPU anyag még tartósabb, és ismételt össze- és szétszerelés után sem deformálódik. Ideális megoldás azok számára, akik gyakran cserélnek tokot vagy további védelmet igényelnek nehéz körülmények között.

Modern és minimalista dizájn:
A stílus és a funkcionalitás együtt jár a Több színű búzaszalma tokban. Egyszerű, de elegáns formája modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, kiemelve annak karakterét. A minimalista dizájn miatt a tok bármilyen stílushoz illeszkedik. Nemcsak védelmet nyújt, hanem jól is néz ki.

Kamera lencséjének védelme:
A Több színű búzaszalma tok nemcsak a készülék általános védelméről gondoskodik, hanem extra védelmet nyújt a kamera lencséinek is. A kamera sziget körüli 0,5 mm méretű kiemelt éleknek köszönhetően a tok hatékonyan védi a lencséket a karcolásokkal és károkkal szemben. A felül emelt élek megakadályozzák a lencsék közvetlen érintkezését az összes felülettel, amelyre a telefont helyezzük. Így a fotói mindig élesek és tiszták maradnak, anélkül hogy a lencséken nem kívánt karcolások keletkeznének.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett