Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975799317377 Márka: Tessan

TESSAN Power strip TPS02-DE-C hálózati elosztó USB porttal


Cikkszám: TPS02-DE-C | EAN/Vonalkód: 6975799317377 | Márka: Tessan

TESSAN Power strip TPS02-DE-C hálózati elosztó USB porttal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TESSAN TPS02-DE-C hálózati elosztó kivételesen funkcionális megoldás azok számára, akik megbízható áramellátást igényelnek az irodában, otthon vagy más helyeken, ahol fontos a tér szervezése. Modern, minimalista dizájnjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe anélkül, hogy zavarná annak esztétikáját. Akár 12 készüléket is csatlakoztathat Schuko aljzaton keresztül, illetve további 3 USB port segítségével egyszerre számos eszközt tölthet.

Sokoldalú használat

A 12 Schuko aljzat és 3 USB port (2 x USB-A és 1 x USB-C) lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását egyidejűleg, így ideális választás irodába vagy otthonra. Kényelmesen töltheti a számítógépét, okostelefonját, tabletjét, valamint más elektronikai eszközöket, miközben rendezetten tarthatja a kábeleit.

Gyors töltés

A USB portok elegendő energiát biztosítanak különböző eszközök gyors töltéséhez. Az USB-C port 3A-t biztosít, ami garantálja különböző okostelefonok és tabletek gyors töltését. Ez időt takarít meg Önnek, és biztosítja, hogy készülékei mindig használatra készek legyenek.

Praktikus kialakítás

A TESSAN TPS02-DE-C átgondolt tervezéssel rendelkezik. A kompakt kialakítás helyet takarít meg, miközben könnyű hozzáférést biztosít minden aljzathoz és porthoz. Az integrált kábelszervező megoldás segít rendben tartani az asztalát, ami különösen fontos a munkahelyeken.

Tartósság és biztonság

A TESSAN TPS02-DE-C hálózati elosztó a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot. Az integrált túlfeszültség- és túlterhelés elleni védelem biztosítja a csatlakoztatott eszközök biztonságát, megvédve őket a károsodástól.

Gyártó: Tessan
Modell: TPS02-DE-C
Szín: Fehér
Schuko aljzatok száma: 12
USB portok száma: 2x USB A (5V, 2.4A), 1x USB C (5V, 3A)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett