Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809710757127 Márka: Spigen

TEMPERED Spigen ALM GLASS FC 2-PACK IPHONE 12/12 PRO BLACK üvegfólia


Cikkszám: 16828-0 | EAN/Vonalkód: 8809710757127 | Márka: Spigen

TEMPERED Spigen ALM GLASS FC 2-PACK IPHONE 12/12 PRO BLACK üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg használata során a telepítéstől, problémáid most megoldódtak! A Spigen AlignMaster sorozat edzett üvege szerelési kerettel van ellátva, amely tökéletesen illeszkedik a telefon elejére, így pontosan pozicionálhatod azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. Az Glass FC AlignMaster egy olyan termék, amely tökéletesen illeszkedik az eszköz kijelzőjéhez és burkolattal, tokkal is kompatibilis.
A Full Cover, más néven Case Friendly, azt jelenti, hogy az üveg úgy van vágva, hogy ne akadjon el a tokban, ami megakadályozza az üveg véletlen leválását. A 0,3 mm vastag edzett üveg felületi keménysége 9H, ez szinte a maximális karcállósági fokozat, amely elérhető.
Egy további oleofób bevonat megakadályozza a túlzott ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését, és véd az extra karcolások ellen is.
A minimalista design pontos kivágásokkal és kristálytiszta átlátszósággal lenyűgöző élményt nyújt az eszközzel, így könnyű elfelejteni, hogy üveg van rajta, miközben extra védelmet biztosít. Az üveg a lehető legszélesebb Case Friendly kivágással rendelkezik, így kompatibilis lesz a piacon lévő legtöbb tokkal és bármelyik Spigen tokkal.
A kijelző széleinek különböző marása miatt a kijelzőn lévő fólia/üvegfólia telepítése után enyhe légbuborék koszorú jelenhet meg a kijelző körül. Ez természetes helyzet, és a képernyő sajátosságaitól függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezd el a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a pára magába szívja az összes port a levegőből, így nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd rá a pozicionáló keretet a telefon elülső részére
4) Ragaszd fel az üveget és távolítsd el a légbuborékokat, nyomkodd körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban kötődjön a képernyőhöz. TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D lecsiszolt élek, amelyek kellemes tapintást biztosítanak
- További oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióját
- Méretek: 143x62mm CSOMAG TARTALMA:
2 x Spigen Glass FC AlignMaster üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett