Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809671018312 Márka: Spigen

TEMPERED GLASS Spigen ALM GLASS FC IPHONE 11 PRO MAX FEKETE üvegfólia


Cikkszám: 13602-0 | EAN/Vonalkód: 8809671018312 | Márka: Spigen

TEMPERED GLASS Spigen ALM GLASS FC IPHONE 11 PRO MAX FEKETE üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5320 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmian új telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg felhelyezésétől, most megoldódott a problémád! A Spigen AlignMaster sorozatának edzett üvege egy tökéletesen a telefon elejéhez illeszkedő rögzítő kerettel van ellátva, így tökéletesen elhelyezheted a kijelzőn. A gyártó úgy egyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az teljesen intuitív legyen minden felhasználó számára. A Glass FC AlignMaster egy termék, amely tökéletesen passzol a készüléked kijelzőjére takaróval vagy tokkal együtt.
A Full Cover, más néven Case Friendly, azt jelenti, hogy az üveg úgy van kivágva, hogy a tok ne akadhasson bele, így megakadályozva az üveg véletlen leválását. A 0,3 mm vastagságú edzett üveg felületének keménysége 9H, ami majdnem a legmagasabb fokú karcállóságot jelenti.
Egy extra oleofób bevonat megakadályozza a túlzott ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések kialakulását, és további karcoktól is véd.
A minimalista dizájn precíz kivágásokkal és kristálytiszta átláthatósággal lenyűgöző élményt biztosít a készülékkel, így könnyen elfelejthetjük, hogy üveg van rajta, ami további védelmet biztosít. Az üveg a lehető legszélesebb Case Friendly vágással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a piacon lévő legtöbb tokkal és minden Spigen tokkal kompatibilis lesz.
Az kijelzők éleinek különböző megmunkálása miatt a fólia / védőüveg képernyőre telepítése után finom légkoszorú jelenhet meg a képernyő körül. Ez természetes helyzet és a kijelzőtől függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést kezdje a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a gőz minden port elnyel a levegőből, és nem fog beleavatkozni a telepítésbe.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd száraz ruhával polírozza fényesre.
3) Helyezze a pozicionáló keretet a telefon elejére.
4) Ragaszd fel az üveget és távolítsd el a légbuborékokat, körkörös mozdulatokkal nyomd az egészet több tucat másodpercig. Tedd ezt azért, hogy a ragasztóréteg minél jobban tapadjon a képernyőhöz.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D lekerekített élek, amelyek kellemes tapintást biztosítanak
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást
- Méretek: 151x72mm

A KÉSZLET TARTALMAZ:
1 x Spigen Glass FC AlignMaster üveg
1 x Mikroszálas kendő
1 x Alkoholos törlőkendő
1 x Törmeléktávolító szalag

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett