Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974944461729 Márka: Telesin

Telesin mágneses selfie bot


Cikkszám: WS-22005 | EAN/Vonalkód: 6974944461729 | Márka: Telesin

Telesin mágneses selfie bot


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Telesin mágneses selfie bot
A Telesin mágneses selfie bot egyedülálló eszköz a fotózás és videózás szerelmeseinek, akik értékelik a funkcionalitást és a kényelmet. A mágneses rögzítőrendszer segítségével a Telesin selfie bot stabil és biztonságos rögzítést biztosít okostelefonok számára, beleértve az iPhone 12 és újabb modelleket, hagyományos rögzítőklipszek használata nélkül. A terméket könnyű használatra, megbízhatóságra és sokoldalúságra tervezték, számtalan lehetőséget kínálva a mindennapi használatra és utazásokhoz.

Erős mágneses gyorsrögzítő rendszer
A Telesin mágneses selfie bot egyik fő előnye az erős mágneses rögzítőrendszer. Egyetlen kattintással biztonságosan rögzítheti a telefonját, és már kezdheti is a felvételt. A mágneses kialakítás megszünteti a hagyományos klipszek szükségességét, amelyek nehezen kezelhetők és könnyen károsíthatják a telefont. A mágneses rendszer rendkívül erős, megelőzve az eszköz véletlen leválását, biztosítva a nyugodt fotózást és videózást.

Állítható hosszúság és kompakt kialakítás
A Telesin selfie bot állítható teleszkópos alumínium rúddal van felszerelve, amely 690 mm-es maximális hosszúságra húzható ki. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen beállítsák a selfie bot hosszát az igényeiknek megfelelően, tökéletes felvételeket készítve különböző perspektívából. Összecsukva a bot hossza mindössze 167 mm, így rendkívül kompakt és könnyen szállítható - tökéletesen illeszkedik egy táskába vagy hátizsákba. Mindössze 193 g súlyú, így könnyű és kényelmes használatra, még hosszabb időtartam alatt is.

Beépített állvány fém konstrukcióval
A Telesin mágneses selfie bot beépített fém állvánnyal érkezik a stabilitás és tartósság érdekében. A fém háromlábú alap nyomásálló és szilikon megerősítéssel rendelkezik, hogy megakadályozza a csúszást sima felületeken. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a telefon stabilan álljon különböző felületeken, ideális csoportképekhez, élő közvetítésekhez vagy videóhívásokhoz.

Bluetooth vezérlés és sokrétű beállítások
A termékhez Bluetooth távvezérlő is tartozik, amely lehetővé teszi az okostelefon távoli vezérlését akár 10 méter távolságból is. Ez a megoldás ideális azoknak, akik fotókat vagy videókat szeretnének készíteni anélkül, hogy a selfie botot tartaniuk kellene. A selfie bot teljes szögbeállítást is kínál - 180°-os dőléssel és 360°-os forgatással, lehetővé téve a tökéletes felvételek készítését bármilyen perspektívából.

A csomag tartalma
- Mágneses selfie bot
- Mágneses gyűrű
- Felhasználói kézikönyv
- Doboz

Név: Telesin mágneses selfie bot
Gyártó: Telesin
Modell: WS-22005
Készülék kompatibilitás: iPhone 12 és újabb modellek; más telefonok esetén a csomagban található mágneses gyűrű használata szükséges.
Anyag: ABS + PC + Alumínium ötvözet
Termék hosszúsága: Összecsukva 167 mm, kinyitva 690 mm.
Termék súlya: 193 g ± 10 g
Távirányító akkumulátor kapacitása: 120 mAh
Készített képek száma egy töltéssel: Több mint 20,000

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett