Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975969180367 Márka: OMOTON

Telefontartó asztali Omoton, CA02 (fekete)


Cikkszám: CA02 Black | EAN/Vonalkód: 6975969180367 | Márka: OMOTON

Telefontartó asztali Omoton, CA02 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Holder, phone stand Omoton CA02 (fekete).
Tedd könnyebbé mindennapjaidat az Omoton CA02 állvánnyal. A kiegészítő magassága állítható 160 és 210 mm között, valamint a dőlésszöge akár 45 fokig is beállítható. Kiemelkedik kompatibilitásával, hiszen maximum 7 hüvelykes átlójú okostelefonokhoz is használható, és stabil kialakításának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy készüléked biztonságban van. Fel- és leszerelése sem jelent majd gondot.

Igazodik az igényeidhez
Biztosítsd a maximális kényelmet filmnézés és játék közben! Az állvány kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen főzd kedvenc YouTube receptjeid, vagy vegyél részt online órákon anélkül, hogy mindig tartanod kellene a telefonodat. Állítható magasságának (160-210 mm) és dőlésszögének (10-45°) köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatod elvárásaidhoz. Az állvány nem csak az optimális képernyőpozíciót biztosítja, hanem segít megfelelő testtartást is fenntartani, ezzel megszüntetve a nyakfájást és izomfeszültséget.

Kompatibilis
Nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt – az Omoton tartó a legtöbb 3.5-7 hüvelykes átlójú okostelefonnal kompatibilis. Könnyedén elhelyezheted rajta az iPhone 11 Pro, a Samsung Galaxy S20 vagy akár a Huawei Nexus 6P modelljeidet is. Nem is kell levenned a tokot – az állvány lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd a telefonodat akár 19 mm vastag tokkal is.

Problémamentes töltés
Az állvány átgondolt kialakításának köszönhetően könnyedén töltheted az elhelyezett telefont. A termék egy speciális nyílással rendelkezik, ami megkönnyíti a készülék töltőportjához való hozzáférést. A szilikon csúszásmentes párnák védik a telefonodat a karcoktól, és biztosítják a szükséges stabilitást, kiküszöbölve az eszköz elcsúszásának kockázatát az asztal felületén.

Masszív kialakítás
A tartó magas minőségű alumíniumötvözetből készült, amely jellemzője a nagy szilárdság és kopásállóság. Speciális, súlyozott talppal rendelkezik, amely garantálja a szükséges stabilitást. Nem kell attól tartanod, hogy az állvány feldől! Összeszerelése és szétszerelése gyerekjáték. Összecsukva könnyedén belefér a hátizsákodba, így bárhová magaddal viheted és kényelmesen használhatod, bárhol is legyél.

Gyártó: Omoton
Model: CA02
Szín: Fekete
Anyag: Alumíniumötvözet + szilikon
Kompatibilitás: 3.5-7 hüvelykes átlójú okostelefonok
Magasság: 160-210 mm
Talp méretei: Kb. 90 x 90 mm
Súly: Kb. 150 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett