Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282908 Márka: Hurtel

Telefon tripod golyós fejjel - fekete


Cikkszám: Tripod stand for action camera with ball head | EAN/Vonalkód: 9145576282908 | Márka: Hurtel

Telefon tripod golyós fejjel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Telefon tripod golyós fejjel - fekete Bemutatunk egy tripodot, amely megváltoztatja a telefonos fotózási szokásaidat. Telefon tripodunk golyós fejjel elengedhetetlen felszerelés minden mobilfotózás rajongó számára. Könnyű, alumínium ötvözetből készült és tripoddal felszerelt, ez a tripod tökéletes útközbeni használatra, lehetővé téve számodra, hogy minden pillanatot a legjobb minőségben örökíts meg. A tripod legfontosabb előnyei:- Kompakt és könnyű: A tripod alumínium ötvözetből készült, ami nem csak tartóssá, hanem könnyűvé is teszi. Tökéletes utazásra, anélkül hogy plusz terhet jelentene.
- Sokoldalúság: A golyós fejnek köszönhetően a tripod rugalmasságot és precizitást biztosít a kép szögének beállításában, lehetővé téve a tökéletes fotók készítését bármilyen irányból.
- Stabilitás: A tripod masszív felépítése stabilitást garantál még egyenetlen terepen is, lehetővé téve, hogy csak az emlékezetes fotók készítésére koncentrálj.
Kompakt és könnyű A tripod nem csak masszív, hanem könnyű is az alumínium ötvözet használatának köszönhetően. Ez teszi tökéletessé az útközbeni használatra, lehetővé téve, hogy gyönyörű pillanatokat rögzíts anélkül, hogy nehéz felszerelést kellene cipelned. A golyós fej sokoldalúsága Az előrehaladott golyós fej lehetőséget biztosít a kép szögének korlátlan beállítására. Legyen szó tájképről vagy portréról, a tripod teljes irányítást biztosít a kompozíció felett. Stabilitás bármilyen terepen A tripod egy masszív tripoddal rendelkezik, amely stabilitást biztosít egyenetlen terepen is. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan koncentrálhatsz nagyszerű fotók készítésére anélkül, hogy aggódnod kellene a remegő felszerelés miatt. Kompatibilitás különböző eszközökkel A tripod a legtöbb telefonmodellel kompatibilis, így bármilyen márkájú vagy méretű eszközzel használhatod. Ez egy univerzális megoldás minden mobilfotózás rajongó számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett