Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9319456603989 Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect Wallet MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: 23632-0 | EAN/Vonalkód: 9319456603989 | Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect Wallet MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect Wallet MagSafe egy elegáns és praktikus tok, amelyet kifejezetten a MagSafe funkcióval rendelkező okostelefonok felhasználói számára terveztek. Kiváló minőségű ökobőrből készült, amely nem csak esztétikus, hanem tartós és funkcionális is.

A tok egyik fő jellemzője a MagSafe technológiával való kompatibilitás. Egy speciális mágneses rendszernek köszönhetően a tok könnyedén rögzíthető különböző kiegészítőkhöz, például töltőkhöz vagy autós tartókhoz, ami megkönnyíti a telefon használatát. További előnye az állvány funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon nézzen filmeket, videohívásokat folytasson vagy tartalmakat böngésszen fekvő módban anélkül, hogy a telefont a kezében kellene tartania. A tok stabil támaszt nyújt a telefonnak, ami növeli a használat kényelmét.

Ezenkívül a tok kényelmes helyet biztosít dokumentumok, bankkártyák vagy készpénz számára, így mindig magánál tarthatja a legfontosabb dolgokat. Praktikus és funkcionális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a szervezettséget.

Érdemes megjegyezni, hogy a Tech-Protect Wallet MagSafe tok minden részletében kidolgozott. A varrás stílusos jelleget kölcsönöz neki, és egyben növeli a tartósságát. TPU-ból, egy rugalmas, de tartós anyagból készült alapra szerelve védi a telefont a véletlen esések, karcolások és egyéb sérülések ellen. A mágneses záródás gyors és egyszerű nyitást és zárást biztosít, miközben biztonságban tartja a telefont belül.

TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Ökobőrből és TPU-ból készült
- Állvány funkció
- Dedikált zsebek bankkártyák, dokumentumok vagy készpénz számára
- Mágneses rögzítés
- Tökéletes illeszkedés
- Multifunkcionális
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető

KÉSZLET TARTALMA:
1 x Tech-Protect Wallet MagSafe tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett