Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302311613 Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT WALLET MAGSAFE IPHONE 16 PRO MAX FEKETE tok


| EAN/Vonalkód: 5906302311613 | Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT WALLET MAGSAFE IPHONE 16 PRO MAX FEKETE tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect Wallet Magsafe tok elegáns és praktikus telefontok, amelyet kifejezetten a Magsafe funkcióval rendelkező okostelefonok felhasználói számára terveztek. Magas minőségű műbőrből készült, így nem csak esztétikus, de tartós és funkcionális is.

A tok egyik fő jellemzője a Magsafe technológiával való kompatibilitás. A speciális mágneses rendszernek köszönhetően a tok könnyen rögzíthető különböző kiegészítőkre, mint például töltőkre vagy autós tartókra, ami megkönnyíti a telefon használatát.

További előnye az állvány-funkció, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó szabadon nézzen filmeket, használjon videóhívásokat vagy böngésszen tartalmakat fekvő módban, anélkül hogy a telefont a kezében kellene tartania. A tok stabil támaszt biztosít a telefonnak, ami növeli a használati kényelmet.

Ezen felül kényelmes helyet biztosít dokumentumok, hitelkártyák vagy készpénz számára. Ezáltal minden fontos dolgot mindig magánál tarthat. Praktikus és funkcionális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a szervezettséget.

Érdemes megemlíteni, hogy a Tech-Protect Wallet Magsafe tok minden részletében kidolgozott. A varrások stílusos karaktert adnak neki és egyben növelik a tartósságát. A TPU alapnak köszönhetően—amely egy rugalmas, de ellenálló anyag—védelmet nyújt a telefon számára a véletlenszerű leejtések, karcolások és egyéb sérülések ellen.

A mágneses záródás lehetővé teszi a tok gyors és egyszerű zárását és nyitását, miközben biztonságosan és magabiztosan tartja a telefont a tok belsejében.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Műbőrből és TPU-ból készült
- Állvány-funkció
- Külön zsebek hitelkártyák, dokumentumok vagy készpénz számára
- Mágneses záródás
- Tökéletesen illeszkedik
- Multifunkcionális
- Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Tech-Protect Wallet Magsafe tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett