Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302311606 Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT WALLET MAGSAFE IPHONE 16 PRO FEKETE tok


| EAN/Vonalkód: 5906302311606 | Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT WALLET MAGSAFE IPHONE 16 PRO FEKETE tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect Wallet Magsafe fliptok elegáns és praktikus tok, amelyet kifejezetten a Magsafe funkcióval rendelkező okostelefonok felhasználói számára terveztek. Magas minőségű műbőrből készült, így nemcsak esztétikus, hanem tartós és funkcionális is.

Az egyik fő jellemzője a Magsafe technológiával való kompatibilitás. A speciális mágneses rendszernek köszönhetően a tok könnyen rögzíthető különféle kiegészítőkre, mint például töltők vagy autós tartók, ami jelentősen megkönnyíti a telefon használatát.

További előny a beépített állvány funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen nézhessenek filmeket, részt vehessenek videóhívásokban vagy böngészhessenek tartalmakat vízszintes nézetben, anélkül hogy a telefont a kezükben kellene tartaniuk. A tok stabil támaszt nyújt a telefonnak, ami növeli a használat kényelmét.

Ezenkívül rendelkezik praktikus zsebekkel dokumentumok, hitelkártyák vagy készpénz tárolására. Így minden fontos dolgot mindig magadnál tarthatsz. Ez a praktikus és funkcionális megoldás azok számára készült, akik értékelik a kényelmet és a rendszerezést.

Érdemes kiemelni, hogy a Tech-Protect Wallet Magsafe tok minden részlete gondosan kidolgozott. A varrások stílusos karaktert kölcsönöznek és egyben növelik a tartósságát. A TPU alap, amely rugalmas, de tartós anyagból készült, védelmet nyújt a telefonnak véletlenszerű esések, karcolások és egyéb sérülések ellen.

A mágneses zár gyors és egyszerű nyitást és zárást tesz lehetővé, miközben biztonságosan és stabilan tartja a telefont a tokban.

TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Műbőr és TPU anyagból készült
- Állvány funkció
- Dedikált zsebek hitelkártyák, dokumentumok vagy készpénz számára
- Mágneses zár
- Tökéletesen illeszkedő
- Multifunkcionális
- Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Tech-Protect Wallet Magsafe tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett