Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713935248 Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect V1-HUB adapter 3 az 1-ben szürke


| EAN/Vonalkód: 9490713935248 | Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect V1-HUB adapter 3 az 1-ben szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect V1-HUB adapter egy funkcionális eszköz, amely lehetővé teszi a laptop csatlakoztatási lehetőségeinek kiterjesztését. Kiváló minőségű anyagokból, például ABS-ből és alumíniumötvözetből készült, garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást.
A V1 portokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a laptop különféle eszközökhöz való csatlakoztatását. A 30 Hz-es 4K felbontást támogató HDMI-port kiváló képminőséget biztosít filmnézés, prezentáció vagy játék közben. Az USB-A 3.0 port gyors adatátvitelt tesz lehetővé 5,0 Gbps (640 MB/s) sebességgel. Ennek köszönhetően könnyedén átvihetünk nagy fájlokat, például videókat vagy fényképeket az eszközök között.
Az eszköz USB-C porttal is rendelkezik, amely támogatja a 100 W-os Power Delivery (PD) technológiát. Ez lehetővé teszi a laptop egyidejű töltését és más eszközök, például okostelefonok, táblagépek vagy külső merevlemezek csatlakoztatását, amelyek szintén táplálhatók ennek a portnak köszönhetően.
A videojel HDMI-n keresztüli továbbítása csak akkor lehetséges, ha az eszköz gyártója megfelel a megfelelő szabványnak. Az USB-C aljzat csak megkerülőként szolgál annak az eszköznek a töltéséhez, amelyhez a HUB csatlakozik (laptop, okostelefon). Nem támogatja az adatátvitelt.
- Alumíniumból készült
- Adapter hossza: 6 cm
- 1 x USB-A 3.0 port
- 1 x USB-C port
- 1 x HDMI port

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett