Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302376209 Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect KLR100 Keyless RFID blokkoló levendula színű tok


| EAN/Vonalkód: 5906302376209 | Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect KLR100 Keyless RFID blokkoló levendula színű tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect KLR100 RFID tok egy fejlett autós kiegészítő, amely hatékonyan védi az autókulcsokat a jogosulatlan hozzáféréstől és a keyless technológia használatával történő lopástól. Kiváló minőségű anyagból készült, ami nemcsak elegáns megjelenést, hanem rendkívüli tartósságot és vízállóságot is biztosít, garantálva a hosszú távú használatot minden körülmények között.

A tok erős, könnyen használható tépőzárral van ellátva, amely biztos rögzítést garantál, így a kulcsok mindig biztonságban vannak, és nem esnek ki véletlenül. A funkcionális kulcstartó lánccal egyszerűvé teszi a kulcsok kivételét a tokból, ami növeli a mindennapi használat kényelmét.

Belül dupla védőréteg található, RF anyagból készült, amely hatékonyan blokkolja az RFID, EMF, Bluetooth, Wi-Fi, GPS és más rádióhullámokat, teljes körű védelmet nyújtva a kulcsok távoli másolása vagy leolvasása ellen. Így még a potenciális veszélyforrások közelében is biztos lehet benne, hogy az autója biztonságban marad.

A tok további előnye a praktikus fém klip, amely lehetővé teszi, hogy könnyen rögzítheti az övhöz, táskához vagy hátizsákhoz, növelve annak mobilitását és kényelmes hordozhatóságát. A tok minden egyes eleme, a szilárd zárástól a strapabíró kivitelezésig, a hosszú távú és megbízható használat érdekében lett tervezve.

A Tech-Protect KLR100 ideális megoldás azok számára, akik értékelik járműveik biztonságát és a védelmi eszközök magas színvonalú kivitelezését.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Blokkolja a rádióhullámok jelét
- Védi az autót a lopástól
- Kulcshoz rögzíthető karabiner
- Stílusos és elegáns kivitel
- Tartós anyagokból készült
- Kényelmes tépőzáras zárás
- Méretek: 133 x 90 mm

A CSOMAG TARTALMAZ:
1 x RFID Tech-Protect KLR100 tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett