Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302311736 Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT FLEXAIR CHAIN MAGSAFE IPHONE 16 PRO MAX FEKETE ÉS TAUPÉ TOK


| EAN/Vonalkód: 5906302311736 | Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT FLEXAIR CHAIN MAGSAFE IPHONE 16 PRO MAX FEKETE ÉS TAUPÉ TOK


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Még stílusosabb design és magas szintű védelem szinonimája a Tech-Protect új FlexAir Chain Magsafe tokjának. A tok gyártásához TPU és PC anyagokat használtak fel. A rugalmas poliuretán keret kiváló védelmet nyújt az ütések és esések ellen, míg a kemény polikarbonát hátlap megvédi telefonodat a karcolásoktól.
A MagSafe technológiával való kompatibilitás még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a készülék használatát. Problémamentesen töltheted készülékedet és használhatod a különböző MagSafe kiegészítőket.
A tok enyhén megemelt formája a kamera és a képernyő körül védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, felemelve a telefont a sík felület fölé.
További funkcionalitást biztosít a csatolt nyakpánt, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes hordozását a nyakban vagy a vállon. Ezzel a megoldással mindig gyors és könnyű hozzáférést biztosítasz készülékedhez, ami rendkívül praktikus a mindennapi használat során.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- Precízen kivitelezett- Kiválóan illeszkedik- Egy darabból álló konstrukció TPU és PC alapú- Kompatibilis a Magsafe technológiával- Könnyű fel- és leszerelés
A CSOMAG TARTALMA:1 x Tech-Protect Flexair Chain Magsafe tok1 x Bézs nyakpánt1 x Fekete nyakpánt

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett