Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108561969 Márka: 3mk Protection

Tartozékok - 3mk Hyper Töltő PD 45W+USB kábel C-ről C-re fehér


Cikkszám: 155664-0 | EAN/Vonalkód: 5903108561969 | Márka: 3mk Protection

Tartozékok - 3mk Hyper Töltő PD 45W+USB kábel C-ről C-re fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Hyper Töltő PD 45W™ Minden egyben töltőkészlet

Szupergyors – több protokollt is támogat, beleértve a Samsung Szupergyors Töltés 2.0-t

Biztonságos – a PD, QC és PPS révén a gyors töltés együtt jár az akkumulátor védelemmel

Kompakt – GaN technológia ötvözi a nagy teljesítményt kis, könnyű formában

Minden egyben – 2 dedikált USB CC kábel tartozik hozzá a gyors töltéshez

Nézd, milyen gyorsan visszatér az energiád

Egy igazán erős és gyors hálózati töltőt keresel, ami több hordozható eszközhöz is használható? Válaszd a 3mk Hyper Töltő PD 45W™-t - lenyűgöző, 45W maximális teljesítménnyel és Samsung Szupergyors Töltés 2.0 támogatással. Samsung készülékeidet rekordidő alatt újra energiával látja el. A töltő más márkák készülékeivel is kompatibilis, még akkor is, ha azok nem támogatják a szupergyors töltés 2.0 funkciót. Két USB Type C porttal van felszerelve, így egyszerre két különböző eszközt is csatlakoztathatsz.

Élvezd a minden egyben opció kényelmét

Értékeled a kényelmet, gondtalanságot és megtakarítást, amit a minden egyben formula kínál? Akkor a tökéletes megoldás számodra a 3mk Hyper Töltő PD 45W™ - egy komplett energiaellátó készlet. A töltő mellett két erős, dedikált USB CC kábelt is kapsz, amik támogatják a gyors töltést. Csak kihúzod, csatlakoztatod és töltöd az eszközeidet. Felejtsd el az illeszkedő tartozékok keresésének fáradalmait és az ezzel járó további költségeket. A 3mk Hyper Töltő PD 45W™ használatával minden szükségeset azonnal megkapsz a csomagban. A készlet két színváltozatban érhető el: fehér és fekete.

Töltsd eszközeidet és őrizd meg az akkumulátor teljesítményét

Félsz, hogy a gyakori, gyors töltés negatívan befolyásolja az akkumulátor élettartamát és veszélyezteti az eszközöd biztonságát? A 3mk Hyper Töltő PD 45W™ használatával nyugodtan félreteheted ezeket az aggodalmakat! A töltő széles körű protokollokat és teljesítményt támogat, többek között: QC3.0, QC4+, AFC, PD3.0 és Apple 2.4A. Automatikusan beállítja a töltési paramétereket a csatlakoztatott eszközök követelményeihez. Továbbá, segít az akkumulátorok jó állapotának megőrzésében, így hosszabb ideig élvezheted hordozható eszközeidet. A szilárd, tűzálló V0 osztályú anyagokból készült konstrukció biztosítja a biztonságos működést minden hőmérsékleti körülmény között.

Használd minden nap és vidd magaddal nyaralásra

Egy igazán kompakt és kézre álló töltőt keresel, amit könnyen bepakolhatsz a táskádba, a horgolópálcádba vagy a hátizsákodba és elviheted munkába vagy nyaralásra? Válaszd a 3mk Hyper Töltő PD 45W™-t innovatív GaN technológiával! Az innovatív félvezető anyag használatával maximalizáltuk a töltő hatékonyságát, miközben minimalizáltuk méretét és súlyát. A 3mk Hyper Töltő PD 45W™ otthon és minden utazás során pótolhatatlan megoldást jelent. Mindig kapcsolatban maradsz a világgal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett