Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311253041 Márka: Tactical

Tactical Tough Band Apple Watch Ultra (49mm) óraszíj - Fekete


Cikkszám: 8596311253041 | EAN/Vonalkód: 8596311253041 | Márka: Tactical

Tactical Tough Band Apple Watch Ultra (49mm) óraszíj - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Készülj fel a legkeményebb körülményekre prémium kategóriás, kültéri óraszíjunkkal, a Tactical Tough Band Apple Watch Ultra modellhez tervezve.

A fluoroelasztomer anyagból készült szíj maximális tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, rozsdamentes acél csatlakoztató mechanizmussal felszerelve, ezáltal tökéletes választás az Apple Watch Ultra számára. Ne csak órát viselj - szereld fel magad a legjobbal.

FLUOROELASZTOMER TARTÓSSÁG

Magas minőségű fluoroelasztomerből készült, ez a szíj rendkívül strapabíró és a legkeményebb körülményeknek is ellenáll. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a kopásnak, biztosítva a hosszú élettartamot, bárhol is legyél.

ROZSDAMENTES ACÉL CSAT ÉS MECHANIZMUS

A csat és a csatlakoztató mechanizmus prémium rozsdamentes acélból készült, biztosítva a biztos illeszkedést és a hosszú távú tartósságot. Bízhatsz benne, hogy órád erősen helyén marad, még extrém helyzetekben is.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEK MINDEN CSUKLÓHOSZ

Szíjunk bármilyen csuklóméretre illeszkedik, a legkisebb felderítőtől a legnagyobb parancsnokig. Sokoldalú és minden küldetéshez kész.

HÁROM TAKTIKAI SZÍN MINDEN KÜLDETÉSHEZ

Jól látható és merész narancs, extrém körülményekhez, ahol a láthatóság kulcsfontosságú. Elegáns és sokoldalú világosszürke, ideális mindennapi viselethez és nehéz küldetésekhez egyaránt. Lopakodó és sokoldalú fekete, ideális rejtett műveletekhez.

APPLE WATCH ULTRA TERVEZÉS

Ez a szíj kifejezetten az Apple Watch Ultra számára készült, garantálva a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást. Az órád nemcsak funkcionális lesz, de stílusos is.

TÚL TARTÓS AHHOZ, HOGY ELLENÁLLJUNK

A Tactical számára fontosak a részletek és a minőség. A Tactical Tough Band a kategóriájában a legjobbat kínálja. A tartós anyagok és a legújabb technológiák felhasználásával a gyártási folyamat során a lehető legjobb eredményt értük el.

LÉGY KÖRNYEZETBARÁT

A Tactical szereti a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatással legyen a környezetre. Légy taktikus! Bármi áron!

KÜLDETÉSRE KÉSZ FUNKCIÓK

Biztos illeszkedés - Rozsdamentes acél csat és csatlakoztató mechanizmus

Maximális tartósság - Fluoroelasztomer anyagok a legkeményebb körülményekhez tervezve

Apple Watch Ultra-ra tervezve

SPECIFIKÁCIÓ

Anyag: Rozsdamentes acél, Fluoroelasztomer

Zárás: Csat

Apple Watch Ultra-ra tervezve

Szín: Fekete

1. rész: 121 mm

2. rész: 90 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett