Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311238024 Márka: Tactical

Tactical Roger Pencil Pro Black


Cikkszám: 8596311238024 | EAN/Vonalkód: 8596311238024 | Márka: Tactical

Tactical Roger Pencil Pro Black


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Figyelem, csapatok! Lazítsatok és készüljetek a bevetésre a Tactical Roger Pencil Pro-val - az Ön digitális csatákhoz használt első számú fegyverével. Legyen Ön művész, stratéga vagy mindenre kész technikai harcos, ez a prémium ceruza készen áll a bevetésre klasszikus fekete vagy makulátlan fehér színben.

Mágneses Mojo

Rögzítse ezt a nagyszerű eszközt az iPadjéhez, mintha természetes lenne. A Tactical Roger Pencil Pro mágneses funkcióval van felszerelve, biztosítva, hogy mindig készen áll az akcióra, amikor a kötelesség szólít.

Vezeték nélküli töltésű tűzerő

Töltse fel közvetlenül az iPadjéről vagy bármely vezeték nélküli töltőpadból. Ha hagyományos módszert szeretne, ne aggódjon - csatlakoztassa a mellékelt USB-C kábellel közvetlen töltéshez a Tactical fali töltővel.

Villámgyors csatlakozás

Csatlakozzon az iPadhez azonnal. A Tactical Roger Pencil Pro egy szempillantás alatt szinkronizál, és az iPad menüsorában folyamatosan tájékoztatja Önt az akkumulátor státuszáról. Nincs többé meglepetés - mindig tudja majd az energia tartalékokat.

Palm Rejection mesterfok

A Tactical Roger Pencil Pro a legújabb palm rejection technológiával büszkélkedhet. A keze könnyedén pihen a kijelzőn rajzolás vagy stratégiaalkotás közben. Nincsenek véletlen mozdulatok - csak tiszta, zavartalan irányítás.

Felső gombos irányítás

Vegye át az irányítást a felső gomb segítségével. Kapcsolja be és ki a ceruzát egy egyszerű mozdulattal, vagy vezérelje az iPadjét - jelenítse meg a kezdőképernyőt vagy többfeladatos üzemmódban dolgozzon egyetlen gombnyomással. A beépített LED fény a gombban folyamatosan informálja Önt az energia, az akkumulátor és a töltési állapotról.

Rézmágnes dominancia

Szabadítsa fel a Roger Pencil Pro kiváló minőségű szupervezető rézmagjának erejét. Ez nem csak bármilyen ceruza - ez egy precíziós eszköz a modern digitális harcos számára.

TÚLSÁGOSAN TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON

A legkeményebb próbáknak lett alávetve. Ez a termék nem csak bemutató darab. A Tactical-nál figyelmet fordítunk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical Roger Pencil Pro csak a legjobbat kínálja a kategóriájában. Tartós anyagok és legújabb technológiák kerültek felhasználásra a gyártási folyamat során a legjobb eredmény érdekében.

LEGYEN ÖKOTUDATOS
Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb hatással legyünk a környezetre. Legyen taktikai!

Főbb jellemzők

- Palm rejection
- Vezeték nélküli töltés
- Mágneses rögzítés
- Rézmag
- Gombfunkció

Specifikációk

- Funkció: rajzolás, írás, kijelző vezérlés
- Anyag: alumínium/ABS
- Akkumulátor élettartam: akár 11 óra
- Töltés: Vezeték nélküli/USB-C
- Szín: Fekete

Kompatibilitás:

- Apple iPad Pro 12.9 (2018 - 2022)
- Apple iPad Pro 11 (2018 - 2022)
- Apple iPad 10.9 (2022)
- Apple iPad 10.2 (2019 - 2021)
- Apple iPad 9.7 (2018)
- Apple iPad Air (2019 - 2022)
- Apple iPad Mini (2019 - 2021)

A csomag tartalma:

- Cserélhető hegy
- Tactical Roger Pencil Pro
- USB-C kábel
- Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett