Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311256523 Márka: Tactical

Tactical MagRope USB-C/USB-C 1m Fekete/Sárga kábel


Cikkszám: 8596311256523 | EAN/Vonalkód: 8596311256523 | Márka: Tactical

Tactical MagRope USB-C/USB-C 1m Fekete/Sárga kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tactical által tervezett. Rögzítve, készenlétben a bevetésre - Tactical MagRope, egy töltőkábel, amely a gubancmentes küldetésekre lett tervezve.

Bárhol is jársz, úton, terepen vagy a vadon mélyén, ez az 1 méteres mágneses "szörnyeteg" úgy lett megépítve, hogy bármit kibírjon, amit rá bízol.

GUBANCTALAN - MÁGNESES VARÁZSLAT

Felejtsd el a csomókat és a rendetlenséget. A MagRope mágneses funkciója révén tökéletes körben marad tekeredve, rögzítve és készen a bevetésre. Nem kell többé a kábel összegubancolódásával küzdeni - feszesen, rendezetten marad és mindig harcra kész.

A KAPCSOLAT DURVULATA

A Tactical ellenállósági aláírásával és strapabíró, nehéz csatlakozókból készült. Minden alkalommal biztos kapcsolatot garantálva, ígérve a tartósságot, amely kiállja az idő próbáját.

BALLISZTIKUS NYLON PANCIÉL

Ez nem egy átlagos kábel. A Tactical MagRope ballisztikus nylonból van fonva, elég erős ahhoz, hogy túléljen bármilyen terepen.

RÖGZÍTSD BÁRHOL

Ideális a taktikai járművedhez vagy alap táborodhoz, ez a kábel ott marad, ahol szükséged van rá - gubanc nélkül, probléma nélkül. Felrakhatod egy fém falra vagy műszerfalra, és mindig rögzítve és betöltve van a következő küldetésedhez.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON

Ha a küldetés kritikus, ne támaszkodj gyenge felszerelésre. Ez a darab nem csupán a látvány kedvéért van. A Tactical figyelmet fordít a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical MagRope kínálja a legjobbat a kategóriájában. Tartós anyagok és legújabb technológiák alkalmazásával készült a legjobb eredmény érdekében. Egy kábel, amelyre még a legszélsőségesebb körülmények között is támaszkodhatsz.

ÉLJ ÖKOLÓGIAILAG

Mi, a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk környezetbarát, újrahasznosított papírból készült ECO csomagolásban érkezik. Legyél taktikai!

FŐBB JELLEMZŐK

Mágneses funkció

60W teljesítmény USB-C

Fekete tartós fonás

Jellemző erős csatlakozók

Nem gubancolódik össze

SPECIFIKÁCIÓK

Hossz: 1m

Csatlakozó: USB-C/USB-C

Kábel anyaga: fekete fonás

Teljesítmény: 60W

A csomag tartalma: 1m Tactical MagRope töltőkábel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett