Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311205866 Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth tok iPhone 13 Deep Blue


Cikkszám: 8596311205866 | EAN/Vonalkód: 8596311205866 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth tok iPhone 13 Deep Blue


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4 színben kapható, átlátszó hátlappal, MagSafe funkcióval. A Tactical MagForce Hyperstealth dominál egyszerű dizájnjával, ami alkalmas bármilyen eseményre, és egyszerűen védi az iPhone készülékedet.

EGYSZERŰ, MÉGIS HATÁSOS

A tiszta dizájn és a struktúrált kivitel garantálja az egyszerűséget, ergonómiát és a könnyű használatot. Ütésálló magjával és védőkerettel rendelkezik, amely megvédi a telefon képernyőjét. A hátsó felső részen található védőlencse keret kissé magasabb, mint a lencserendszer, hogy megvédje a karcolásoktól és a sérülésektől.

MAGFORCE

A Tactical MagForce Hyperstealth MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkciókra.

CSATLAKOZÓK

A precíz kivitelnek köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezd be a Tactical telefontokokat, hogy teljes körű védelmet biztosíts a szélsőséges körülmények között is.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJ

A Tactical-nál odafigyelünk a részletekre, és törődünk a minőséggel. A Tactical MagForce Hyperstealth a kategóriájában a legjobbat kínálja. A legújabb technológiákkal és tartós anyagokkal készült a legjobb védelem érdekében. Telefonod biztonságban marad még a legszélsőségesebb körülmények között is.

LEGYÉL ÖKOHARCOS

Mi, a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban érkezik, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre. Gondolkodj taktikusan!

FŐ TULAJDONSÁGOK

MagSafe funkció
Eredeti dizájn
Átlátszó kivitel

SPECIFIKÁCIÓ

Anyag: TPU/PC
MagSafe: Igen
Apple iPhone 13-hoz tervezve
Szín: Sötétkék (Deep Blue)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett