Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311205958 Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth tok iPhone 12/12 Pro Forest Green


Cikkszám: 8596311205958 | EAN/Vonalkód: 8596311205958 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth tok iPhone 12/12 Pro Forest Green


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4 színben, átlátszó hátlappal, MagSafe funkcióval. A Tactical MagForce Hyperstealth a letisztult dizájnjával uralja a piacot, minden alkalomra illik, és egyszerűen védi az iPhone-t.

EGYSZERŰ, DE NEM HÉTKÖZNAPI

Letisztult dizájn struktúrált héjjal, amely a egyszerűséget, ergonómiát és az egyértelmű célt garantálja. Ütésálló magból és védőkeretből készült, amely védi a telefon képernyőjét. A védőlencsekeret domináns a hátlap felső részén. A keret enyhén magasabb, mint a lencserendszer, így védi azt a karcolások és sérülések ellen.

MAGFORCE

A Tactical MagForce Hyperstealth MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkciókra.

CSATLAKOZÓK

A precíz kivitelnek köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezze be a Tactical telefontokokat az abszolút védelem érdekében extrém körülmények között is.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON

A Tacticalnál odafigyelünk a részletekre és a minőségre. A Tactical MagForce Hyperstealth csak a legjobbakat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és a legújabb technológiák alkalmazásával készült a legjobb védelem érdekében. Telefonja biztonságban lesz még a legextrémebb körülmények között is.

LEGYÉL ZÖLD

Mi, a Tacticalnál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatással legyünk a környezetre. Gondolkodj taktikusan!

FŐBB JELLEMZŐK

MagSafe funkció
Eredeti dizájn
Átlátszó dizájn

SPECIFIKÁCIÓ

Anyag: TPU/ PC
MagSafe: Igen
Tervezve: Apple iPhone 12/12 Pro-hoz
Szín: Sötétzöld Forest Green

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett