Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311205736 Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth Cover for iPhone 14 Asphalt tok


Cikkszám: 8596311205736 | EAN/Vonalkód: 8596311205736 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth Cover for iPhone 14 Asphalt tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4 színben elérhető, átlátszó hátlap, MagSafe funkció. A Tactical MagForce Hyperstealth egyszerű kialakításával dominál, bármilyen alkalomhoz illeszkedik és egyszerűen védi az iPhone-t.

EGYSZERŰ, MÉGIS NEM HÉTKÖZNAPI
A tiszta dizájn strukturált burkolattal biztosítja az egyszerűséget, ergonómiát és egyértelmű célt. Sokkolásálló magból és védőkeretből készült, amely védi a telefon képernyőjét. A hátsó felső részen egy védő lencsekeret dominál. A keret kissé magasabban helyezkedik el, mint a lencserendszer, hogy megvédje a karcolásoktól és sérülésektől.

MAGFORCE
A Tactical MagForce Hyperstealth MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkciókra.

CSATLAKOZÓK
A precíz kialakításnak köszönhetően az összes csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezd be a Tactical mobiltelefon tokokat, hogy biztosítsd az abszolút védelmet a legszélsőségesebb körülmények között is.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLHATÓ LEGYEN
A Tactical-nál figyelmet fordítunk a részletekre és a minőségre. A Tactical MagForce Hyperstealth kategóriájában csak a legjobbat nyújtja. Tartós anyagokat és legújabb technológiákat használtunk a gyártási folyamat során a lehető legjobb védelem érdekében. A telefonod még a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban marad.

LEGYÉL ÖKO
Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre. Gondolkodj taktikusan!

FŐBB TULAJDONSÁGOK
MagSafe funkció
Eredeti dizájn
Átlátszó dizájn

SPECIFIKÁCIÓ
Anyag: TPU/ PC
MagSafe: Igen
Apple iPhone 14-hez tervezve
Szín: Fekete Aszfalt

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett