Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311250637 Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 tok Samsung Galaxy S24 Black/Yellow


Cikkszám: 8596311250637 | EAN/Vonalkód: 8596311250637 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 tok Samsung Galaxy S24 Black/Yellow


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Különleges FEKETE/SÁRGA kiadás, átlátszó hátlap, MagSafe funkció. A Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 egyedi színtervezéssel dominál, bármilyen alkalomhoz illik és egyszerűen védi a Samsung készülékét.

EGYEDI, MÉGIS EGYSZERŰ A 2.0 verziót egy egyedi színnel frissítettük, miközben megőrizte tiszta és tartós burkolatát, amely egyszerűséget, ergonómiát és egyértelmű célt garantál. Ütésálló magból és védő keretből készült, amely védi a telefon képernyőjét. A védőlencse kerete dominál a hátsó felső részen. A keret enyhén magasabb, mint a lencserendszer, hogy megvédje a karcolásoktól és sérülésektől.

MAGFORCE A Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkciókra. Most egyedi színű kiadásban.

CSATLAKOZÓK A precíz tervezésnek köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezd meg a Tactical mobiltelefon tokokat az abszolút védelem érdekében szélsőséges körülmények között.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJUNK A Tactical-nál figyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical MagForce Hyperstealth a legjobbat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és legújabb technológiák felhasználásával készült a legjobb védelem érdekében. Telefonja még a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban marad.

LEGYÉL ÖKO Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatással legyünk a környezetre. Légy taktikai! Mindenáron!

FŐBB JELLEMZŐK MagSafe funkció Egyedi színű kiadás Átlátszó kivitel

SPECIFIKÁCIÓ Anyag: TPU/PC MagSafe: Igen Tervezve: Samsung Galaxy S24 Szín: Fekete/Sárga

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett