Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311253973 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid tok Samsung Galaxy Z Fold 6 Fekete


Cikkszám: 8596311253973 | EAN/Vonalkód: 8596311253973 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid tok Samsung Galaxy Z Fold 6 Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tactical MagForce Aramid

Készült a mindennapi élet csatatere számára. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból készült.

Ez nem csak egy hétköznapi telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid!

Nincs plusz súly

Csak 0,8 mm vékony, ez a kis fickó beleolvad a harcba anélkül, hogy extra tömeget adna hozzá. A telefonvédelem rejtett operátora és szorosan illeszkedő védője, készen áll a mindennapi akciókra. De ne tévesszen meg karcsú profilja - ez a tok komolyan veszi a dolgát.

A hadsereg ihlette

Ugyanabból az aramid szálból készült, amely megerősíti a frontvonalak felszerelését, ez a telefontok igazi harcos pajzsként védi a telefonodat. Az aramid szálakat a katonai felszerelésekben rendkívüli erősségük és ellenálló képességük miatt használják, most pedig megvédik eszközöd a modern világ veszélyeitől. Legyen szó szilánkhoz hasonló karcolásokról vagy leesések okozta sokkról, ez a tok elhárítja az ütést, hogy a telefonod tovább harcolhasson.

MagForce

A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy a MagSafe egyéb mágneses funkcióira.

A markolat

A dizájn precízen megtervezett és harci inspirációt kapott. Taktikai előnnyel rendelkezik, a texturált fogantyútól kezdve, amely biztosítja, hogy a telefon kézben maradjon még intenzív helyzetekben is, egészen a matt felületig, amely elkerüli a nem kívánt tükröződéseket. Amikor a védelemről van szó, a tok nemcsak védekezik – stratégiai stílusod szerves része!

Túl tartós ahhoz, hogy ellenállj

A Tactical-nál figyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical MagForce Aramid a kategóriájában a legjobbat kínálja. Tartós anyagokat és legújabb technológiákat alkalmaztunk a gyártási folyamat során, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsuk. Telefonod biztonságban marad, még a legextrémebb körülmények között is.

Legyél környezettudatos

A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatással legyünk a környezetre.

Legyél taktikai!

Főbb jellemzők:
- prémium Aramid szálak
- rendkívül erős
- tartós, színtartó
- csak 1,8 mm vékony
- MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett