Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311256479 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 15-höz


Cikkszám: 8596311256479 | EAN/Vonalkód: 8596311256479 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 15-höz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Limitált kiadás a Tactical mérnöki munkájának gyümölcséből. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary taktikai vörös riasztással! Mégis, mindennapi élet harcmezejére építve készült. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból készítve. Ez nem csak egy átlagos telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary limitált kiadásban!

MINIMÁLIS MÉRET

A mindössze 0,8 mm vékony, ez a keményfiú extra tömeg hozzáadása nélkül belesimul a mindennapi harcokba. Ez a telefonvédelem rejtett operatívja és szoros illeszkedője, készen áll a mindennapi akciókra. De ne hagyja, hogy vékony profilja megtévessze – ez a tok komoly védelmet nyújt.

KATONAI INSPIRÁCIÓ

Ugyanabból az aramid szálból készült, amely védi az első vonalban harcoló felszereléseket, ez a telefontok egy igazi harcos pajzsa a telefonod számára. Az aramid szálakat katonai felszerelésekhez használják hihetetlen erősségük és ellenálló képességük miatt, most pedig a modern világ veszélyeivel szemben védik a készülékedet. Legyen szó repeszszerű karcolásokról vagy leejtések okozta sokkhullámokról, ez a tok elnyeli az ütéseket, így a telefonod tovább harcolhat.

A MARKOLAT

A dizájn precíziós mérnöki és harcból merített inspirációval rendelkezik. Taktikai éllel bír, a texturált markolattól kezdve, amely biztosítja, hogy a telefon a kezedben maradjon még intenzív helyzetekben is, a matt felületig, amely elkerüli a nem kívánt tükröződéseket.

MAGFORCE

A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy a MagSafe egyéb mágneses funkcióira.

TÚL TARTÓS AHHOZ, HOGY ELLEN ÁLLJ

A Tacticalnál figyelünk a részletekre és fontos számunkra a minőség. A Tactical MagForce Aramid Bloody Mary csak a kategóriájában a legjobbat kínálja. Tartós anyagok és a legújabb technológiák felhasználásával készült a gyártási folyamat során, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa. A telefonod biztonságban marad még a legszélsőségesebb körülmények között is.

LEGYÉL ÖKO

A Tacticalnál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatással legyen a környezetre. Légy taktikus!

FŐBB JELLEMZŐK

- prémium aramid szálak Bloody Mary limitált kiadásban
- rendkívül erős és tartós
- mindössze 0,8 mm vékony
- MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett