Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311256448 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 14-hez


Cikkszám: 8596311256448 | EAN/Vonalkód: 8596311256448 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 14-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Korlátozott kiadás a Tactical tervezésében. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary taktikai vörös riasztással! Mégis, mindennapi élet csataterére készült. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból. Ez nem csupán egy egyszerű telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary limitált kiadásban!

NINCS TÖMEG
Mindössze 0,8 mm vékony, ez a rosszfiú anélkül csusszan be a harcba, hogy extra súlyt adna hozzá. Ez a telefontok egy rejtett ügynök, szorosan illeszkedik, készen áll a mindennapokra. De ne tévesszen meg a vékony profilja – ez a tok komoly védelmet nyújt.

A KATONAI INSPIRÁCIÓ
Ugyanabból az aramid szálból készült, amely a frontvonal felszerelését is erősíti, ez a telefontok egy igazi harcos pajzsa. Az aramid szálak, amelyeket katonai felszerelésekben használnak hihetetlen erősségük és ellenállóképességük miatt, most a készülékedet védik a modern világ veszélyei ellen. Legyen szó repedésszerű karcokról vagy ejtésből származó ütésekről, ez a tok átveszi a csapást, hogy telefonod tovább küzdhessen.

A FOGÁS
A design precíziós tervezésű és harcinspirált. Taktikai élt ad, a texturált fogás biztosítja, hogy a telefon a kezedben maradjon még intenzív helyzetekben is, a matt felület pedig elkerüli a nem kívánt tükröződéseket.

MAGFORCE
A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik, készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkciókra.

TÚL TARTÓS AHHOZ, HOGY ELLENÁLLJ
A Tactical-nál figyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical MagForce Aramid Bloody Mary a kategóriájában csak a legjobbat kínálja. Tartós anyagok és legújabb technológiák kerültek felhasználásra a gyártási folyamat során a legjobb védelem érdekében. Telefonod biztonságban marad még a legextrémebb körülmények között is.

LEGYEN ÖKO
A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre. Legyél taktikai!

FŐBB JELLEMZŐK
prémium aramid szálak Bloody Mary limitált kiadásban rendkívül erős és tartós mindössze 0,8 mm vékony MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett