Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311204487 Márka: Tactical

Tactical C4 Explosive 19200mAh Fekete


Cikkszám: 8596311204487 | EAN/Vonalkód: 8596311204487 | Márka: Tactical

Tactical C4 Explosive 19200mAh Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Külső áramforrás expedíciókra és utazásokra.

Töltse fel telefonját, tabletét, fejhallgatóját, okosóráját, zseblámpáját vagy egyéb eszközeit, ha nincs elérhető aljzat.

A Tactical C4 Explosive USB-C és USB-A kimenetekkel rendelkezik, és támogatja a leggyakoribb gyors töltési protokollokat.

Lítium-ion cella

A hagyományos akkumulátorokkal összehasonlítva a Tactical C4 Explosive új generációs lítium-ion cellákkal van felszerelve, amelyeket 21700-nak hívnak. Gyorsan tölthetőek, hosszabb élettartamúak, nagyobb energiasűrűséggel rendelkeznek és könnyebbek. Nem szükséges minden egyes használat során teljesen feltölteni. Az akkumulátor ciklusokat számít és hozzáadott százalékokat. Bármikor feltöltheti az áramforrást, legyen taktikus!

Protection x9

Túltöltés védelem, túlmerítés védelem, túlfeszültség védelem, túláram védelem, túlteljesítmény védelem, túlmelegedés védelem, elektromágneses mező védelem, fordított csatlakoztatás védelem, rövidzárlat védelem. Pontos áramkör struktúra garantálja a minőségi kimenetet! A Tactical fedezi önt!

C a töltéshez, a többi a megosztáshoz

A Tactical áramforrás két porttal van felszerelve. Az USB-A port csak az energiát osztja el. Az USB-C port ugyanazt teszi, de oda-vissza is működik. Az áramforrást az USB-C porttal töltik és az energiát más eszközre továbbítják mind az USB-A, mind az USB-C por használatával. Töltsön egyszerre 2 eszközt, legyen taktikus.

Tartós átlátszó ház

Átlátszó, de nem üveg. Az áramforrás teste vastag, rendkívül tartós átlátszó házzal van biztosítva, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a mindennapi hordozásnak és megtartsa a cyberpunk stílust.

Kijelző, hogy mindent lásson

A Tactical C4 Explosive áramforrás beépített kijelzőt használ, hogy ne hagyja csapdában. A felső gomb megnyomása után a kijelző automatikusan mutatja, mennyi energiája maradt. Az áramforrás belső rendszere felismeri az ideális időpontot a gyors töltéshez, és felvillan egy áramellátási ikon a kijelzőn, hogy tudja, gyorsan halad.

Gyors és gyorsabb

80% gyorsan, 20% biztonságosan! A Tactical C4 Explosive kb. 30 perc alatt felgyorsítja iPhone-ja 80%-át. Támogatva a piacon található leggyakoribb protokollokkal, akár 22,5W-ot is elérhet! Az áramforrás támogatja az Apple 20W PD, QC3.0, Samsung gyors töltés, SuperCharge, Huawei SuperCharge és egyéb protokollokat.

Túl tartós hogy ellenálljon

A Tactical-nál odafigyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. Ezért a C4 Explosive áramforrás csak a legjobbat kínálja a kategóriájában. Ellenálló anyagok, kiváló teljesítmény és megbízható akkumulátorcella, valamint a legújabb technológia alkalmazása a gyártási folyamat során, hogy meghosszabbítsák az élettartamot és javítsák a felhasználói élményt.

LEGYEN KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Tactical-nél szeretjük a természetet. Minden termékünk környezetbarát ECO csomagolásban érkezik, amely újrahasznosított papírból készült. Legyen taktikus!

FŐBB JELLEMZŐK

Tartós átlátszó ház
Maximális teljesítmény 22,5W
Gyors töltési protokollok
Repülőgépen is használható
Kijelző
Lítium-ion cellák

MŰSZAKI ADATOK

Kapacitás: 19200mAh
Akkumulátor típusa: Li-ion
Type-C bemenet: 5V-2,6A / 9V-2A / 12V-1,5A
Type-C kimenet: 5V-3A / 9V-2,22A / 12V-1,67A (20WMax)
Type-A kimenet: 4,5V-5A / 5V-3A / 9V-2A / 12V-1,5A (22,5WMax)
Súly: 380g
Teljes töltés: kb. 3 óra
Protokollok: PD, QC, AFC, SCP, FCP, Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor és mások
Mit tartalmaz a csomag: Tactical C4 Explosive áramforrás, 1x USB-C/USB-C töltőkábel, 1x használati útmutató
Kijelző: Igen
Méretek: 157mm x 54mm x 38mm (M x SZ x H)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett