Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311250897 Márka: Tactical

Tactical Airtag Beam Rugged 2.0 Fekete


Cikkszám: 8596311250897 | EAN/Vonalkód: 8596311250897 | Márka: Tactical

Tactical Airtag Beam Rugged 2.0 Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Emeld új szintre a szabadtéri kalandjaidat az Airtag Beam Rugged 2.0-val, a modern felfedezők számára tervezett végső Airtag tartóval.

Puha, tartós szilikonból készült, megerősített szélekkel, ez a masszív tartó úgy lett megtervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb környezeteknek, biztosítva, hogy Airtagod biztonságban és védett maradjon, bárhová is vezet az utad.

TARTÓSSÁG

Magas minőségű, puha szilikonból készült, az Airtag Beam Rugged 2.0 kivételes tartósságot és rugalmasságot kínál. A megerősített élek további védelmi réteget biztosítanak, garantálva, hogy Airtagod mindvégig ép maradjon a legkeményebb kalandokon is.

SOKOLDALÚ RÖGZÍTÉS

Erős karabinerrel felszerelve ez a tartó könnyedén rögzíthető a hátizsákodra, kulcsaidra vagy övedre, így Airtagod mindig elérhető, miközben úton vagy. Legyen szó sűrű erdőkben való túrázásról vagy városi dzsungelekben való navigálásról, Airtagod mindig kéznél lesz.

AZ ÖSSZES MŰVELETHEZ KAMUFLÁZSZÍNEK

Stealthy és sokoldalú fekete, ideális fedett műveletekhez. Tiszta és éles fehér, mindennapi használatra vagy bármilyen taktikai alkalomra.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJ

A Tactical-nál figyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical AIRTAG BEAM RUGGED 2.0 csak a legjobbat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és legújabb technológiák alkalmazásával készült a gyártási folyamat során a legjobb eredmény elérése érdekében.

LEGYÉL KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre.

Legyél taktikus! Mindenáron!

KÜLDETÉSRE KÉSZ FUNKCIÓK

Kényelem a tűz alatt - magas minőségű szilikon

Sokoldalú rögzítés - erős karabinerrel felszerelve

Tartósság - úgy építve, hogy minden küldetést kibírjon

SPECIFIKÁCIÓ

Anyag: Szilikon

Zárás: Karabiner

Apple AirTaghez tervezve

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett