Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657031 Márka: Baseus

Szűrő a Baseus AP02 porszívóhoz 6000 Pa teljesítménnyel - narancssárga


Cikkszám: C30459600711-00 | EAN/Vonalkód: 6932172657031 | Márka: Baseus

Szűrő a Baseus AP02 porszívóhoz 6000 Pa teljesítménnyel - narancssárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szűrő a Baseus AP02 porszívóhoz 6000 Pa teljesítménnyel - narancssárga

A Baseus AP02 porszívó szűrő rendkívül precízen gyűjti össze a port és a szennyeződéseket, így biztosítva a legmagasabb porszívózási hatékonyságot. A HEPA technológia alkalmazásának köszönhetően a kifogástalan tisztaság fenntartása könnyebb lesz, mint valaha. Feltűnő narancssárga színe pedig segít gyorsan ellenőrizni, hogy megfelelően lett-e behelyezve a porszívóba.

A Baseus AP02 porszívó szűrő legfontosabb előnyei:

- Kompatibilis a Baseus AP02 porszívóval. Biztosítja az eszköz hatékony működését.

- Tiszta levegőt biztosít azáltal, hogy összegyűjti a porszemcséket, szennyeződéseket és más szennyező anyagokat. A HEPA szűrő sűrűn elhelyezkedő „ráhajtásokkal” rendelkezik, amelyek nagy felületet hoznak létre a por hatékony megtartására.

- Növeli a tisztítás hatékonyságát. Tökéletesen megbirkózik a szennyeződésekkel a kárpiton, szőnyegeken, billentyűzeteken és kanapékon.

- Hosszú távú tisztaságot biztosít. A tartós anyagok használatának köszönhetően a szűrő többször is újrahasználható mosás után.

- Növeli a láthatóságot a porszívóban az intenzív narancssárga színének köszönhetően. Ez megkönnyíti a szűrő helyes behelyezésének és jelenlétének ellenőrzését.

Specifikáció:

- Gyártó: Baseus

- Modell: Baseus AP02 Handy porszívó szűrő C30459600711-00

- Kompatibilitás: Baseus AP02

- Szűrési osztály: HEPA

- Méret: 105 x 100 x 58 mm

- Anyag: műanyag

- Szín: narancssárga

Meghosszabbítja a porszívó élettartamát

A szűrő biztosítja a Baseus AP02 porszívó hatékony szűrését, emellett védi a porszívó kulcsfontosságú elemeit a szennyeződésekkel szemben. A Baseus AP02 porszívó teljes szívóerőt megőriz, kiváló tisztítási eredményekkel. Ennek köszönhetően az eszköz hatékonyabban és hosszabb ideig működik, így élvezhető a porszívó problémamentes használata.

Tiszta levegőt biztosít

A hatékony levegőszűrés a higiénikus takarítás alapja. A HEPA szűrő sűrűn elrendezett hajlításokkal rendelkezik, amelyek nagy felületet biztosítanak a por és más részecskék visszatartására. Ennek köszönhetően a levegő tiszta marad, és a takarítás hatékonyabbá válik.

Nagyobb tisztítási hatékonyság

Akár az autó kárpitját, szőnyegeket vagy kanapékat tisztít, a Baseus AP02 porszívó szűrő minden felülettel megbirkózik. Hatékonyan köti meg a port és a részecskéket, megkönnyítve és gyorsítva a tisztítást. A szűrő a pollent, poratkákat és más allergéneket is visszatartja, amit az allergiás betegek különösen értékelni fognak.

Hosszú távú tisztaság

Több porszívózást követően egyszerűen mossa meg a szűrőt folyó víz alatt, hogy visszanyerje teljes funkcionalitását. A gyártó azt javasolja, hogy 5-6 porszívózás után mossa meg a szűrőt. Mindenképpen győződjön meg róla, hogy a szűrő teljesen megszáradt, mielőtt visszahelyezi a porszívóba!

Növeli a láthatóságot a porszívóban

Az intenzív narancssárga szín mindig láthatóvá teszi a szűrőt, megkönnyítve a telepítés ellenőrzését. Gyorsan észre fogja venni, ha helyesen van elhelyezve a porszívóban. Ez a praktikus megoldás biztosítja, hogy a porszívó teljes teljesítménnyel működjön.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett