Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5902701419738 Márka: Green Cell

Szünetmentes tápegység UPS Green Cell AiO 800VA 480W


Cikkszám: UPS07 | EAN/Vonalkód: 5902701419738 | Márka: Green Cell

Szünetmentes tápegység UPS Green Cell AiO 800VA 480W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

47700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Green Cell AiO UPS 800VA 480W szünetmentes tápegység egy olyan eszköz, amely biztosítja az áramellátást, amikor otthonunkban vagy munkahelyünkön megszűnik az áramellátás. Egy hirtelen áramkimaradás nemcsak az adatok elvesztését okozhatja, hanem elektronikus berendezéseink is károsodhatnak. A szünetmentes tápegységgel időt nyerünk, hogy elmentsük munkánk eredményeit és biztonságosan lekapcsoljuk a készüléket. A UPS képes átvenni az áramforrás szerepét és áramot biztosítani még jelentős és hosszú ideig tartó feszültségingadozások esetén is. Amikor az aljzatban van áram, a UPS akkumulátorban tárolja az energiát, biztosítva a csatlakoztatott eszközök számára megfelelő túlfeszültség védelmet.

Mindig ellenőrzés alatt
A Green Cell szünetmentes tápegység összes funkciójának kihasználásához dedikált szoftvert hoztak létre, amely lehetővé teszi a készülék fejlett kezelését. Az alkalmazás egyszerű és intuitív működést garantál, így használata nem okoz semmilyen problémát. A program valós idejű nézetet biztosít a mérési adatokra, beleértve a bemeneti és kimeneti feszültségeket, a UPS terhelési frekvenciáját, a készülék hőmérsékletét és az akkumulátor kapacitását. Automatikus rendszerleállítást programozhat, értesítéseket és e-mail figyelmeztetéseket állíthat be, amikor az akkumulátoros üzemmódra vált. Fedezze fel ezeket és még sok más funkciót a speciális szoftver letöltésével.

Részletekre való odafigyeléssel
A szünetmentes tápegységek tervezésénél minden részletre odafigyeltünk. A maximális funkcionalitás és az egyedi dizájn kombinálásával egy olyan eszközt hoztunk létre, amely nagyszerűen néz ki és bármilyen környezetbe illeszkedik. Ezen felül a UPS használatát a lehető legkényelmesebbé tettük egy könnyen olvasható LCD kijelzővel, amely tájékoztat számos fontos paraméterről a tápegység működéséhez.

UPS típus
A line-interactive AVR szünetmentes tápegységek az offline tápegységek továbbfejlesztett változatai. Automatikus feszültség stabilizátorral vannak felszerelve, amely nemcsak az áramkimaradások ellen véd, hanem a hálózati zavarok ellen is. Ezek a tápegységek teljes védelmet biztosítanak bármilyen, a UPS-hez csatlakoztatott berendezés számára.

Magas hatékonyság
A teljesítmény azt mutatja, hogy hány és milyen eszközöket képes a tápegység árammal ellátni. A felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében a Green Cell szünetmentes tápegységek a legmagasabb minőségű AGM akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek több mint 5 év működési élettartamot érnek el, így biztosítva a legjobb hatékonyságot. Azt kell kiválasztanunk, hogy a UPS teljes mértékben ellássa feladatát, olyan modellt, amelynek teljesítménye meghaladja a hozzá csatlakoztatott eszközök összteljesítményét.

Rendkívül alacsony átkapcsolási idő
Az átkapcsolási idő határozza meg, hogy a UPS milyen gyorsan reagál áramkimaradás esetén. Minél alacsonyabb az értéke, annál jobb a UPS. A Green Cell Power Proof szünetmentes tápegységek garantálják a legalacsonyabb átkapcsolási időket, így azonnal reagálnak az áramkimaradásokra, biztosítva teljes biztonságot dokumentumainak és eszközeinek.

Gyártó: Green Cell
Model: UPS07
Teljesítmény: 480 W
Látszólagos teljesítmény: 600VA - 999VA
Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz
Kimeneti frekvencia: 50Hz vagy 60Hz (automatikus felismerés)
Bemeneti feszültség: 220/230/240 V
Kimeneti feszültség: 230 V
Tipikus töltési idő: 6-8 óra
Túlfeszültség védelem: RJ45 (100Mb/s)
Védelem: Termikus, túlfeszültség, rövidzárlat védelem
Csatlakozók: 6x Schuko (3x akkumulátorral hátlap + 3x csatlakozók túlfeszültség védelemmel)
Kommunikáció: USB
Kijelző: LCD
Reakcióidő: 2-6 ms
Akkumulátor: 1x 12V/9Ah
Méret: 270 x 190 x 92 mm
Súly: 4.9 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett