Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360732 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - kék


Cikkszám: Silicone Case SAM Z Fold 6 Midnight blue | EAN/Vonalkód: 5907769360732 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - kék A szilikon tok elegáns, klasszikus formával rendelkezik, és mindössze 2 mm vastag. Nem csak jól néz ki, hanem hatékonyan védi a telefont az esések és ütések hatásaitól. Az anyag, amelyből a tok készült, rendkívül tartós és kellemes tapintású, amely biztosítja a mindennapi használat kényelmét. Emellett a tok belsejében található puha bélés megvédi a telefon burkolatát a karcolásoktól. Az emelt éleknek köszönhetően mind a képernyő, mind a hátlapi kamera védve van a karcolásoktól. Az érzékeny gombok és a precíz kivágások biztosítják, hogy a telefon összes funkcióját kényelmesen használhassa a tok eltávolítása nélkül. A szilikon tok legfontosabb előnyei:- Véd az ütések és becsapódások ellen. A szilikon nagyon tartós, és a gyártó emelt éleket használt, amelyek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának.
- Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. A rugalmas széleknek köszönhetően a tok felszerelése gyors és egyszerű.
- Megőrzi a telefon esztétikai megjelenését. A kellemes tapintású bevonat véd a szennyeződések és zsíros nyomok ellen.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Érzékeny gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista dizájnnal rendelkezik. A mindössze 2 mm-es vastagság miatt a tok könnyű és nem vastagítja a telefont, megőrizve annak eredeti formáját.
Specifikáció:- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6
- Szín: kék
Védelem és stílus egyben A szilikon tok ultrakönnyű terve kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy jelentősen növelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik a készülék formájához, hangsúlyozva annak stílusos megjelenését, miközben védi a mindennapi fenyegetések ellen. Minőségi szilikon puha béléssel A szilikon tok magas minőségű szilikon felhasználása nemcsak tartósságot, hanem használati kényelmet is garantál. A tok rugalmas szélei megkönnyítik a fel- és leszerelést, míg a puha belső bélés védi a telefon kényes burkolatát a karcolásoktól. Tisztaságot biztosító bevonat A szilikon tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza a zsíros nyomok maradását rajta, ami különösen fontos azok számára, akik napi szinten értékelik készülékük tiszta és esztétikus megjelenését. További védelem emelt élekkel A szilikon tok emelt élei kulcsfontosságúak a telefon képernyőjének és hátlapi kamerájának védelméhez. Még ha a telefonját laposan, a képernyővel lefelé helyezi is le, a karcolások kockázata minimális lesz. Könnyű használatot biztosít A szilikon tok érzékeny gombjai és precíz portkivágásai biztosítják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes maradjon. A telefon összes funkciójához való hozzáférés korlátozás nélküli, így teljes mértékben élvezheti a készüléke funkcionalitását a tok eltávolítása nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett