Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360718 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - kék


Cikkszám: Silicone Case SAM Z Flip 6 Blue | EAN/Vonalkód: 5907769360718 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Szilikon tok elegáns, klasszikus formával rendelkezik és mindössze 2 mm vastag. Nemcsak remekül néz ki, hanem hatékonyan védi is a telefont az esésektől és ütésektől. Az a szilikon, amelyből a tok készült, rendkívül tartós és kellemes tapintású, ami biztosítja a mindennapi kényelmes használatot. Továbbá a tok belsejében található puha bélés megóvja a telefont a karcolásoktól. A megemelt széleknek köszönhetően a képernyő és a hátsó kamera is védett a karcolásoktól. A reszponzív gombok és a precíz kivágások biztosítják, hogy a telefon minden funkciója könnyen elérhető maradjon a tok eltávolítása nélkül. A Szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt az ütésekkel szemben. A szilikon nagyon tartós, a gyártó pedig megemelt széleket használt, amelyek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának.
- Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. A rugalmas széleknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
- Megőrzi a telefon esztétikai megjelenését. A kellemes tapintású bevonat védi a szennyeződésektől és zsíros nyomoktól.
- Könnyű hozzáférést biztosít az összes telefonfunkcióhoz. Reszponzív gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista dizájnnal bír. Csak 2 mm vastag, így könnyű és nem vastagítja a telefont, megtartva az eredeti formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 6
- Szín: Kék

Védelem és stílus egyben: Az ultra-vékony kialakítású Szilikon tok kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy túlságosan növelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik a készülék formájához, kihangsúlyozva annak stílusos dizájnját, miközben megóvja a mindennapi fenyegetésektől. A kiváló minőségű szilikon használata a Szilikon tokban nemcsak tartósságot, hanem kényelmes használatot is garantál. A tok rugalmas szélei megkönnyítik az összeszerelést és szétszerelést, és a belső puha bélés megvédi a telefon érzékeny házát a karcolásoktól. A tisztaság érdekében a tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag megakadályozza a zsíros nyomok megmaradását, ami különösen fontos azok számára, akik nap mint nap értékelik készülékük tisztaságát és esztétikai megjelenését. A megemelt szélek további védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének és hátsó kamerájának. Még ha fejjel lefelé is helyezi egy sík felületre, a karcolás kockázata minimális lesz. A használat kényelmét reszponzív gombok és precíz port kimenetek biztosítják, amelyek garantálják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes marad. A telefon minden funkciójához való hozzáférés korlátlan, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitás élvezetét a tok eltávolítása nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett