Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360503 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A55 - fekete tok


Cikkszám: SILICONE CASE SAMSUNG A55 5G BLACK | EAN/Vonalkód: 5907769360503 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A55 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy A55 - fekete
A Szilikon tok elegáns, klasszikus formájú és mindössze 2 mm vastag. Nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem hatékonyan védi telefonját az esések és ütések hatásaitól is. A tok kiváló minőségű szilikonból készült, ami rendkívül tartós és kellemes tapintású, ami kényelmes mindennapi használatot biztosít. Ezenkívül a tok belső puha bélése megvédi a telefon házát a karcolásoktól. Az emelt éleknek köszönhetően mind a képernyő, mind a hátsó kamera védett a karcolások ellen. Az érzékeny gombok és a pontos kivágások biztosítják a telefon összes funkciójának könnyű használatát anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

A szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Védelem az ütések és lökések ellen. A szilikon rendkívül tartós, és a gyártó emelt élek használatával biztosít további védelmet a képernyő és a kamera számára.
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz. A rugalmas éleknek köszönhetően a tok gyorsan és egyszerűen felhelyezhető.
- Megőrzi a telefon esztétikai megjelenését. A kellemes tapintású bevonat védi a szennyeződésektől és a zsíros nyomoktól.
- Könnyű hozzáférés a telefon összes funkciójához. Az érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista kialakítás. A mindössze 2 mm vastagságú tok könnyű és nem vastagítja a telefont, megőrizve annak eredeti formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Anyag: szilikon
- Szín: fekete

Védelem és stílus egyben
A Szilikon tok ultra-vékony kialakítása kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy túlzottan növelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik az eszköz formájához, kiemelve annak stílusos megjelenését, miközben megvédi a mindennapi fenyegetésektől.

Szilikon minőség puha béléssel
A Szilikon tokban használt kiváló minőségű szilikon nemcsak tartósságot, hanem kényelmes használatot is garantál. A tok rugalmas élei megkönnyítik a felszerelést és leszerelést, a puha belső bélés pedig megvédi a telefon érzékeny burkolatát a karcolásoktól.

Bevonat a tisztaságért
A Szilikon tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza a zsíros nyomok megmaradását, ami különösen fontos azok számára, akik napi szinten nagyra értékelik az eszközük tisztaságát és esztétikai megjelenését.

További védelem az emelt éleknek köszönhetően
A Szilikon tok emelt élei elengedhetetlenek a telefon képernyőjének és hátsó kamerájának védelméhez. Még akkor is, ha a telefont képernyővel lefelé helyezi egy sík felületre, a karcolások kockázata minimális lesz.

Könnyű használatot biztosít
A Szilikon tok érzékeny gombjai és pontos port kivágásai biztosítják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes maradjon. A telefon összes funkciója korlátlanul elérhető, így teljes mértékben élvezheti annak funkcionalitását anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett