Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360497 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A35 - fekete


Cikkszám: SILICONE CASE SAMSUNG A35 5G BLACK | EAN/Vonalkód: 5907769360497 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A35 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy A35 - fekete
A szilikon toknak elegáns, klasszikus formája van, és mindössze 2 mm vastag. Nemcsak jól néz ki, hanem hatékonyan védi a telefonodat az esések és ütődések hatásaitól is. A tok anyaga rendkívül tartós és kellemes tapintású, ami biztosítja a mindennapi használat kényelmét. Ezenkívül a tok belsejében található puha bélés megvédi a telefon burkolatát a karcolásoktól. Az emelt éleknek köszönhetően mind a kijelző, mind a hátsó kamera védett a karcolások ellen. A válaszkész gombok és a precíziós kivágások biztosítják az összes telefonfunkció könnyű használatát a tok eltávolítása nélkül.
A szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Védelem ütődések és hatások ellen. A szilikon nagyon tartós, és a gyártó emelt éleket használt fel, amelyek további védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera számára.
- Tökéletes illeszkedés a telefonra. Az rugalmas éleknek köszönhetően a tok felszerelése gyors és egyszerű.
- Megőrzi a telefon esztétikus megjelenését. A kellemes tapintású bevonat megvédi a szennyeződésektől és zsíros nyomoktól.
- Könnyű hozzáférést biztosít az összes telefonfunkcióhoz. Válaszkész gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista design. A mindössze 2 mm vastagságú tok könnyű és nem vastagítja a telefont, megőrizve annak eredeti formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Anyag: szilikon
- Szín: fekete

Védelem és stílus egyben
A szilikon tok ultravékony kialakítása kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy a telefon térfogatát túlzottan megnövelné. Tökéletesen illeszkedik a készülék formájához, kiemelve annak stílusos kialakítását, miközben védi a mindennapi fenyegetésektől.

Szilikon minőség puha béléssel
A szilikon tok magas minőségű szilikonjának használata nemcsak tartósságot, hanem kényelmet is garantál. A tok rugalmas élei megkönnyítik a felszerelést és eltávolítást, a puha belső bélés pedig megvédi a kényes telefon burkolatát a karcolásoktól.

Tisztaságot biztosító bevonat
A szilikon tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza a zsíros nyomok megmaradását, ami különösen fontos azok számára, akik napi szinten értékelik a készülékük tisztaságát és esztétikai megjelenését.

További védelem az emelt élekkel
A szilikon tok emelt élei kulcsfontosságúak a telefon kijelzőjének és hátsó kamerájának védelmében. Még akkor is, ha a telefon képeslappal lefelé van elhelyezve egy sík felületen, a karcolások kockázata minimális lesz.

Könnyű használatot biztosít
A szilikon tok válaszkész gombjai és precíziós port kivágásai biztosítják, hogy a telefon használata továbbra is intuitív és kényelmes maradjon. Az összes telefonfunkcióhoz való hozzáférés korlátlan, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezd a készülék funkcióit anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett