Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360541 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A15 - fekete


Cikkszám: SILICONE CASE SAMSUNG A15 5G BLACK | EAN/Vonalkód: 5907769360541 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy A15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy A15 - fekete

A szilikon tok elegáns, klasszikus formájú és mindössze 2 mm vastagságú. Nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem hatékonyan védi a telefont az esések és ütések következményeitől. A tok anyaga kivételesen tartós és kellemes tapintású szilikonból készült, amely biztosítja a mindennapi használat kényelmét. Emellett a tok belső puha bélése megvédi a telefon tokját a karcolásoktól. Az emelt széleknek köszönhetően a képernyő és a hátsó kamera is védett a karcolódások ellen. Az érzékeny gombok és a precíz portnyílások biztosítják, hogy a telefon összes funkcióját kényelmesen használhassa anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.

A Szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Védelem ütések és rázkódások ellen. A szilikon nagyon tartós, és a gyártó emelt széleket alkalmazott, amelyek további védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera számára.
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz. A rugalmas éleknek köszönhetően a tok gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
- Megőrzi a telefon esztétikai megjelenését. A kellemes tapintású bevonat védi a szennyeződésektől és a zsíros nyomoktól.
- Könnyű hozzáférést biztosít az összes telefonfunkcióhoz. Érzékeny gombok és precíz nyílások találhatók rajta.
- Minimalista design. Csak 2 mm vastagságú, így a tok könnyű és nem növeli a telefon vastagságát, megőrizve eredeti formáját.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Szilikon tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15
- Anyag: szilikon
- Fekete szín

Védelem és stílus egyben Az ultravékony kialakítású szilikon tok kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy jelentősen növelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik az eszköz formájához, kiemelve annak stílusos megjelenését, miközben megvédi a mindennapi fenyegetésektől.

Szilikon minőség puha béléssel A szilikon tokban használt magas minőségű szilikon nem csak tartósságot garantál, hanem a használat kényelmét is. A tok rugalmas élei megkönnyítik a fel- és leszerelést, míg a puha belső bélés megvédi a telefon érzékeny burkolatát a karcolásoktól.

Bevonat a tisztaság érdekében A szilikon tok kellemes tapintású bevonata nem csak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza, hogy zsíros nyomok maradjanak rajta, ami különösen fontos azok számára, akik nap mint nap értékelik eszközük tisztaságát és esztétikai megjelenését.

További védelem az emelt szélekkel A szilikon tok emelt szélei kulcsfontosságúak a telefon képernyőjének és hátsó kamerájának védelméhez. Még akkor is, ha a telefont arccal lefelé helyezi egy sík felületre, a karcolások kockázata minimális marad.

Könnyű használatot biztosít A szilikon tok érzékeny gombjai és precíz portnyílásai biztosítják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes maradjon. Az összes telefonfunkcióhoz való hozzáférés korlátlan, így élvezheti a készülék teljes funkcionalitását anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett