Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485374 Márka: PURO

Szilikon tok Puro Daylight MagSafe iPhone 16 - fekete tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1661DAYLBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485374 | Márka: PURO

Szilikon tok Puro Daylight MagSafe iPhone 16 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Puro Daylight MagSafe iPhone 16 - fekete

A Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16-hoz az elegancia és a megbízható védelem tökéletes kombinációja, ami ideálisan kiegészíti az új telefonodat. A részben átlátszó kivitel finoman kiemeli az iPhone színét, anélkül hogy elfedné annak eredeti dizájnját. A tartós, puha szilikonból készült tok magas szintű ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, és hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen a megemelt széleknek köszönhetően. A MagSafe kompatibilitás garantálja a problémamentes töltést, és a speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok maradását. Ha egy tokot keresel, amely nem csak védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is megőriz, a Puro Daylight MagSafe a tökéletes választás!

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Daylight
- Anyag: Szilikon
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: fekete

A Puro Daylight MagSafe iPhone 16 szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Elegáns dizájn: Részben átlátszó kivitel, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez, megőrizve eredeti stílusát.
- Magas ellenállás a sérülésekkel szemben: Puha szilikon és megemelt szélek nyújtanak kiváló védelmet az ütésekkel és karcolásokkal szemben.
- MagSafe kompatibilitás: Problémamentes töltés és teljes kompatibilitás a MagSafe technológiával, amely kényelmes használatot biztosít.
- Védelem a szennyeződések ellen: Speciális bevonat biztosítja, hogy a tok ne hagyjon ujjlenyomatokat, így mindig frissen és esztétikusan néz ki.
- Stílus és védelem egyben: A modern dizájn és az iPhone 16 megbízható védelmének tökéletes kombinációja.

Részben átlátszó kivitel, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez
A Puro Daylight MagSafe tok finom, részben átlátszó kivitele lehetővé teszi, hogy megőrizze az iPhone természetes megjelenését. Bármilyen színű telefont is válassz, a tok kiválóan illeszkedik hozzá, és nem zavarja annak esztétikáját. Ez egy nagyszerű választás azoknak, akik értékelik az eleganciát és a minimalizmust, miközben gondoskodnak készülékük védelméről.

Magas ellenállás a sérülésekkel szemben a megemelt széleknek és a puha szilikonnak köszönhetően
A kiváló minőségű puha szilikon alkalmazása révén a Puro Daylight tok hatékony védelmet biztosít a véletlen ütések és leesések ellen. A megemelt szélek tovább védik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól, ezáltal növelve telefonod élettartamát. Ez a megbízható megoldás azok számára, akik egy valóban védő tokot keresnek.

MagSafe kompatibilitás
A Puro Daylight teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy zavartalanul használhatod a mágneses tartozékokat és töltőket. Anélkül, hogy eltávolítanád a tokot, iPhone 16-od mindig készen áll a gyors töltésre, ami növeli a használat kényelmét.

A tok nem hagy ujjlenyomatokat
A speciális bevonatnak köszönhetően a Puro Daylight tok ellenáll a szennyeződéseknek, és nem hagy ujjlenyomatokat. A tok mindig frissnek tűnik, és nem szükséges gyakran tisztítani. Ez egy praktikus tulajdonság, amely biztosítja, hogy iPhone 16-od minden használat során kiválóan nézzen ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett