Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576229873 Márka: Hurtel

Szilikon kártyatartó tok Samsung Galaxy A72 4G-hez, Tengerészkék


Cikkszám: Card Case Samsung A72 4G Deep Navy | EAN/Vonalkód: 9145576229873 | Márka: Hurtel

Szilikon kártyatartó tok Samsung Galaxy A72 4G-hez, Tengerészkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon kártyatartó tok hitelkártya számára Egy tökéletesen illeszkedő telefontok nem minden. Valami többre vágyik? A Szilikon kártyatartó tok pont Önnek készült. Ezzel a funkcionális kiegészítővel elfelejtheti, hogy folyamatosan szemmel kell tartania a pénztárcáját - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumai, hitelkártyái vagy bankjegyei. Mindet biztonságosan tárolhatja egy speciális rekeszben, amely a Szilikon kártyatartó tokkal van ellátva.

Teljes védelem készüléke számára Tökéletesen illeszkedik telefonja testéhez, nemcsak a hátulját, hanem a készülék széleit és oldalait is tökéletesen védi. A szilikon kártyatartó tok garantálja a védelmet a szennyeződések, mint például az ujjlenyomatok ellen is. Használatuk révén elkerüli a véletlen telefonkijelzést is - mindez a csúszásgátló bevonatnak köszönhető.

Tartós tok divatos dizájnnal Egy színes, puha tok, amely bár látszólag jelentéktelen, nagyon tartós. A gyártáshoz használt szilikon biztosítja az ütésállóságot. Ez a különleges anyag rugalmassá teszi a tokot - alkalmazkodik az eszköz alakjához, ugyanakkor merevíti, biztosítva a védelmet a sérülésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett