Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485268 Márka: PURO

Szilikon fliptok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16-hoz - zöld


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1661ICONMPGRN-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485268 | Márka: PURO

Szilikon fliptok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16-hoz - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon fliptok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16-hoz - zöld

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok a stílus, funkcionalitás és védelem tökéletes kombinációja, amelyet kifejezetten az iPhone 16 számára terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, a kiváló minőségű anyagok pedig hosszú távú tartósságot biztosítanak. A gombok fémes keretei és a kamerák szigetének fémes keretei nemcsak az esztétikát növelik, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védik. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes töltést és tartozékok használatát. Az emelt szélek és a puha szilikon védik a telefont a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas belső további védelmi réteget képez a karcolások ellen, gondoskodva az iPhone tökéletes állapotáról.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Széria: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: zöld

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kivitelezés: A fém elemek a gombokon és a kamerakereten kihangsúlyozzák a modern dizájnt és jobb védelmet nyújtanak a kulcsfontosságú területeknek.
- Magas sérülésállóság: Az emelt szélek és puha szilikon hatékonyan védik a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilitás a MagSafe-fel: A tok lehetővé teszi a problémamentes MagSafe használatát, így biztosítva a gyors és kényelmes töltést és tartozékokat.
- Kiváló minőségű anyagok: A tok TPU és PC kombinációjából készült, amely hosszú távú védelmet és kiemelkedő tartósságot biztosít.
- Mikroszálas belső: A tok belső puha mikroszálas bélése védi a telefon házát a karcolásoktól, fenntartva annak tökéletes állapotát.

A gombok és kamerák szigetének fémes kerete eleganciát és védelmet nyújt
A gombok és a kamerák körüli fémes részletek nemcsak esztétikusak, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Ezek által a gombok tartósabbak, a kamera pedig védett az esetleges ütésekkel szemben. Ez az ideális megoldás azoknak, akik értékelik a stílust és funkcionalitást.

Az emelt szélek és puha szilikon maximális védelmet nyújtanak
A Puro Icon Mag Pro tok a maximális védelem érdekében lett kialakítva. Az emelt szélek védik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, ezáltal minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, védve a telefont az esésektől.

A MagSafe kompatibilitás biztosítja a kényelmet és gyors töltést
A MagSafe technológiával való teljes kompatibilitás miatt nem szükséges levenni a tokot a töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést és más MagSafe-kiegészítők használatát, növelve a használat kényelmét.

A TPU és PC anyagok kiváló minősége tartósságot garantál
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációja rendkívül tartóssá, ugyanakkor rugalmasá teszi a tokot. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülésekkel szemben, mint például karcolások és esések, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik tartósságot és esztétikát értékelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett