Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851205135 Márka: Remax

Stylus toll Remax Active


Cikkszám: AP01 | EAN/Vonalkód: 6954851205135 | Márka: Remax

Stylus toll Remax Active


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Remax Active tablet stylus
Írj és rajzolj a tableteden anélkül, hogy a zavaró tényezőkről kellene aggódnod. A Remax Active stylus zökkenőmentes működést biztosít, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudd pihentetni a kezedet a kijelzőn. A mágneses kialakításnak köszönhetően a stylust a tabletre rögzítheted, és az USB-C port megkönnyíti a töltést. Emellett akár 10 órán keresztül is működik, így könnyedén magaddal viheted egyetemi órákra vagy a munkahelyedre.

Hosszú üzemidő
Aggódsz, hogy a stylus hirtelen lemerül? Ne tedd! A Remax Active stylus 130 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 8,5-10 óra folyamatos használatot biztosít. Az USB-C port megkönnyíti a töltést, és körülbelül 1 óra alatt a termék újra használatra kész.

Kényelmes és pontos használat
Írj és rajzolj, mintha papírra tennéd! A Remax Active stylus hamis érintés elleni technológiát alkalmaz, amely megakadályozza, hogy a kéz érintésére reagáljon, amikor a stylust érzékeli a kijelzőn - így kényelmesen pihentetheted a kezed a kijelzőn anélkül, hogy véletlenül kilépnél az alkalmazásból. Emellett beépített szenzorral rendelkezik, amely felelős a stylus precíz működéséért és a különböző szögekben való kényelmes rajzolásért.

Mágneses kialakítás
A Remax Active további előnye a termék mágneses kialakítása. Ez megkönnyíti a tárolást, egyszerűen a stylust a tablet mellé helyezve. Ennek eredményeként mindig kéznél lehet, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy elveszíted.

Gyártó: Remax
Modell: AXT10-T
Szín: fehér
Akkumulátor kapacitása: 130 mAh
Üzemidő: 8,5-10 óra
Töltési idő: 1 óra
Töltő port: USB-C
Bemeneti feszültség: 5V / 200 mA
Súly: 12,4 g
Méretek: 170 x 90 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett