Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364341 Márka: Hurtel

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 üvegfólia


Cikkszám: Tempered glass eco not branded iPhone 16 | EAN/Vonalkód: 5907769364341 | Márka: Hurtel

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 üvegfólia Soha nem volt még ilyen hatékony az iPhone 16 védelme! A Standard Tempered Glass 9H tökéletes megoldás mindenkinek, aki szeretné megóvni kijelzőjét a karcolásoktól, ütődésektől és egyéb sérülésektől. 9H keménységével ez az üveg még a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét, miközben biztosítja a kijelző teljes érintési érzékenységét. Ezenkívül egyszerűen telepíthető a mellékelt telepítőkészletnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a problémamentes alkalmazást otthon. Mi több, "tokbarát" kialakítása miatt tökéletesen működik a piacon elérhető legtöbb tokkal. Ne várj tovább, védd meg a telefonodat a lehető legjobb módon! Hogyan helyezd fel az üveget a kijelzőre?
- Tisztítsd meg alaposan a készülék kijelzőjét a mellékelt törlőkendők segítségével.
- Húzd le az üveget védő fóliát.
- Pontosan helyezd az üveget a kijelző használható részére - ne felejts el peremeket hagyni a tok felhelyezéséhez.
- Távolítsd el a levegőt az üveg alól, például egy bankkártya vagy egy lehúzó segítségével.

Specifikáció:
- Sorozat: Standard Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16

A Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 üvegfólia legfontosabb előnyei:
- 9H keménység: A legmagasabb szintű karcállóságot biztosítja, védve telefonod kijelzőjét a kulcsok, érmék és egyéb éles tárgyak által okozott sérülésektől.
- Ütésállóság: Az edzett üveg hatékonyan védi a kijelzőt a repedésektől és sérülésektől, még nagy magasságból való esés esetén is.
- Könnyű telepítés: A mellékelt telepítőkészlet lehetővé teszi az üveg gyors és precíz felhelyezését, még akkor is, ha először csinálod.
- Tokbarát: Az üveget úgy tervezték, hogy a legtöbb tokkal tökéletesen illeszkedjen, anélkül, hogy felpöndörödne vagy buborékokat okozna.
- Precíz kivágások: A tökéletesen illeszkedő kivágások biztosítják a telefon teljes funkcionálását.

9H keménység - kiváló védelem a karcolások ellen A Standard Tempered Glass 9H kivételes keménységéről ismert 9H szinten, ami azt jelenti, hogy szinte teljesen karcálló. Függetlenül attól, hogy a telefonodat a zsebedben hordod a kulcsaiddal vagy gyakran arccal lefelé helyezed el, biztos lehetsz benne, hogy az iPhone kijelzője karcolások és mikrosérülések nélkül marad. Ez a tulajdonság teszi az üveget ideális választássá azok számára, akik értékelik készülékeik esztétikáját és hosszú élettartamát. Ütésállóság - biztonság minden körülmények között Speciális tervezésének és edzési folyamatának köszönhetően az üveg kiemelkedő ütésállóságot nyújt. Még nagy magasságból való esés esetén is a telefon kijelzője ép marad, ami jelentősen csökkenti a drága javítások vagy kijelzőcserék kockázatát. Ez ideális megoldás az aktív felhasználók számára, akik gyakran teszik ki telefonjukat különféle típusú sérüléseknek. Könnyű telepítés – gyors és egyszerű felhelyezés otthon A Standard Tempered Glass 9H felhelyezése hihetetlenül egyszerű a mellékelt telepítőkészletnek köszönhetően. Bárki, függetlenül a tapasztalattól, könnyedén felhelyezheti az üveget telefonjára, anélkül, hogy levegőbuborékok vagy elcsúszások keletkeznének. Minden szükséges dolog a készletben van, így időt és pénzt takarítasz meg, amit egy professzionális telepítésre költenél. Tokbarát – tökéletes illeszkedés tokkal A Standard Tempered Glass 9H-t úgy tervezték, hogy működjön a tokkal. Precíz kivágásai és méretei tökéletesen illeszkednek telefonodhoz, anélkül hogy felpöndörödne vagy buborékokat okozna a széleken. Ez azt jelenti, hogy maximális kijelzővédelmet élvezhetsz, miközben a kedvenc tokodat használod.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett