Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364723 Márka: Hurtel

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 Pro Max üvegfólia


Cikkszám: Tempered glass eco not branded iPhone 16 Pro Max | EAN/Vonalkód: 5907769364723 | Márka: Hurtel

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 Pro Max üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 Pro Max üvegfólia Soha nem volt ilyen hatékony az iPhone 16 Pro Max készülék védelme! A Standard Tempered Glass 9H tökéletes megoldás mindazok számára, akik meg akarják védeni kijelzőjüket a karcolásoktól, ütődésektől és egyéb sérülésektől. A 9H keménységnek köszönhetően ez az üveg még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét, miközben teljes érintőképernyős érzékenységet biztosít. Ezen kívül könnyen telepíthető a mellékelt telepítési készletnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a problémamentes házi alkalmazást. Ráadásul "tokbarát" kialakítása miatt tökéletesen kompatibilis a piacon elérhető legtöbb tokkal. Ne várj tovább, védd meg a telefonodat a lehető legjobb módon!

Hogyan helyezzük fel az üveget a képernyőre?
1. Tisztítsd meg alaposan a készülék képernyőjét a mellékelt törlőkendőkkel.
2. Távolítsd el a szalagot, amely védi az üveget.
3. Pontosan helyezd fel az üveget a képernyő használható részére - ne feledd hagyni helyet a tok felhelyezéséhez.
4. Távolítsd el a levegőt az üveg alól, például bankkártya vagy simítórúd segítségével.

Specifikáció:
- Sorozat: Standard Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

A Standard Tempered Glass 9H iPhone 16 Pro Max üvegfólia legfontosabb előnyei:
- 9H keménység: A legmagasabb szintű karcállóságot biztosítja, megóvja a telefon kijelzőjét a kulcsok, érmék és egyéb éles tárgyak által okozott sérülésektől.
- Ütésállóság: Az edzett üveg hatékonyan védi a képernyőt a repedésektől és sérülésektől, még nagy magasságból történő esések esetén is.
- Könnyű összeszerelés: A mellékelt telepítési készlet gyors és pontos üvegfelhelyezést tesz lehetővé, még ha először csinálod is.
- Tokbarát: Az üveg kialakítása nagy pontossággal illeszkedik a legtöbb tokhoz, anélkül hogy hámlana vagy buborékokat okozna.
- Pontos kivágások: Tökéletesen illeszkedő kivágások biztosítják a telefon teljes funkcionalitását.

9H keménység - kiváló védelem a karcolások ellen A Standard Tempered Glass 9H kivételes keménysége 9H szintjén áll, ami szinte teljesen karcmentes használatot jelent. Függetlenül attól, hogy a zsebedben hordod a telefont a kulcsaiddal vagy gyakran helyezed le a kijelzőjével lefelé, biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od kijelzője karcmentes és mikro-sérülésektől mentes marad. Ez a tulajdonság teszi az üveget ideális választássá azok számára, akik értékelik készülékük esztétikáját és tartósságát.

Ütésállóság - biztonság minden körülmények között Különleges kialakításának és edzési folyamatának köszönhetően üvegünk rendkívüli ütésállóságot biztosít. Még nagy magasságból történő esés esetén is a telefonod képernyője érintetlen marad, jelentősen csökkentve a drága javítások vagy kijelzőcserék kockázatát. Ez az aktív felhasználók számára ideális megoldás, akik gyakran teszik ki telefonjukat különböző típusú sérüléseknek.

Könnyen telepíthető - gyors és egyszerű otthoni felhelyezés A Standard Tempered Glass 9H telepítése hihetetlenül egyszerű a mellékelt telepítési készletnek köszönhetően. Bárki, függetlenül a tapasztalatától, könnyen felhelyezheti az üveget telefonjára, anélkül, hogy a levegőbuborékok vagy elmozdulások kockázata fennállna. Minden szükséges eszköz megtalálható a készletben, így időt és pénzt takaríthatsz meg, amit egy profi telepítésre költenél.

Tokbarát - Tökéletes illeszkedés tokkal A Standard Tempered Glass 9H kifejezetten tokokkal való használatra lett tervezve. Pontos kivágásai és méretei tökéletesen illeszkednek a telefonodhoz, anélkül hogy hámlana vagy buborékokat okozna az éleken. Ez azt jelenti, hogy maximalizálhatod a kijelző védelmét, miközben továbbra is használhatod kedvenc tokodat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett