Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896749206 Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Pro Max - bézs


Cikkszám: Spigen Ultra Hybrid, sand beige - iPhone 15 Pro Max | EAN/Vonalkód: 8809896749206 | Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Pro Max - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Pro Max - bézs

Keresel egy olyan tokot a telefonodhoz, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem elegáns megjelenést is biztosít? Nem kell tovább keresned! A Spigen Ultra Hybrid egy olyan megoldás, amely minden elvárásodat teljesíti. A tok tartós kivitele, átlátszó hátlapja és innovatív technológiája kiemeli az Ultra Hybrid sorozatot a versenytársak közül. Érdekes módon fitnesz teszteknek is alávetették, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a tok 26 alkalommal esett 2 méter magasról - sérülés nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Spigen
- Sorozat: Ultra Hybrid
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Szín: Bézs

Tartósság és karcállóság
A Spigen Ultra Hybrid egy tartósságra tervezett tok. Polikarbonát és termoplasztikus poliuretán kombinációjából készül, ami rendkívül tartóssá teszi. Nem kell aggódnod a karcolások vagy sérülések miatt - a telefonod erős védelmet kap.

Hibrid kialakítású tok
A tok két anyag tulajdonságait ötvözi: rugalmas és ütéselnyelő TPU-t, valamint kemény, átlátszó és sárgulásálló PC-t. Ennek az innovatív kialakításnak köszönhetően a telefon dizájnja látható marad, ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy a készülék megfelelő védelem alatt áll.

Légzsák technológia
Érdemes megemlíteni az "Air Cushion" technológiát is, amelyet a tok minden sarkában használnak. Ez ütéscsillapítóként működik, jelentősen csökkentve az ütés erejét, ha a telefon kemény felületre esik. Ez további védelmet jelent a készüléked számára.

Átlátszóság és elegancia
A tok egyik fő előnye az átlátszó hátlap. Ennek köszönhetően anélkül élvezheted telefonod eredeti megjelenését, hogy eltávolítanád a tokot. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kiemelni készülékük dizájnját. Továbbá a tok rendkívül vékony, ami azt jelenti, hogy kényelmesen elfér a zsebedben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett