Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896749947 Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Plus-hoz - átlátszó és matt


Cikkszám: Spigen Ultra Hybrid, frost clear - iPhone 15 Plus | EAN/Vonalkód: 8809896749947 | Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Plus-hoz - átlátszó és matt


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Ultra Hybrid tok iPhone 15 Plus-hoz - átlátszó Az ideális tokot keresed, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem elegáns megjelenést is biztosít? Nem kell tovább keresned! A Spigen Ultra Hybrid egy olyan megoldás, amely minden elvárásodat teljesíti. A tok tartós szerkezete, átlátszó hátlapja és innovatív technológiája kiemeli az Ultra Hybrid sorozatot a versenytársak közül. Érdekességként megemlítjük, hogy a hatékonysági teszteken is helytállt, és megszerezte a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a tok 2 méteres magasságból történő 26 esés után sem sérült meg.

Specifikációk:
- Márka: Spigen
- Sorozat: Ultra Hybrid
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Szín: átlátszó

Tartósság és karcállóság
A Spigen Ultra Hybrid tokot a tartósság jegyében tervezték. A polikarbonát és a termoplasztikus poliuretán kombinációjából készült, ami rendkívül tartóssá teszi. Nem kell aggódnod a karcok vagy sérülések miatt - a telefonod szolid védelmet kap.

Hibrid szerkezetű tok
A tok a két anyag tulajdonságait ötvözi: a rugalmas és ütéselnyelő TPU-t, valamint a kemény, átlátszó és sárgulásmentes PC-t. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a telefon dizájnja látható marad, ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy a készülék megfelelően védett.

Légpárna technológia
Érdemes megemlíteni az „Air Cushion” technológiát, amelyet a tok minden sarkában alkalmaztak. Ez tompítja az ütéseket, jelentősen csökkentve az ütközési erőt, ha a telefon kemény felületre esik. Ez további védelmet nyújt a készülékednek.

Átlátszóság és elegancia
Az egyik fő előnye ennek a toknak az átlátszó hátlapja. Ennek köszönhetően élvezheted a telefon eredeti megjelenését anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kiemelni készülékük dizájnját. Ezenfelül, a tok rendkívül vékony, így kényelmesen elfér a zsebedben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett