Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896751292 Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok kitámasztóval iPhone 15 - fekete


Cikkszám: Spigen Ultra Hybrid S MagSafe, black - iPhone 15 | EAN/Vonalkód: 8809896751292 | Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok kitámasztóval iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok kitámasztóval iPhone 15 - fekete.

A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok kitámasztóval tökéletes védelmet nyújt telefonod számára. PC és TPU kombinációjából készült, így nemcsak tartós, de könnyű és kényelmes is. Hosszú ideig megőrzi eredeti színét, nem sárgul és nem reped meg - még akkor sem, ha leesik a földre. A MagSafe technológia rajongói különösen elégedettek lesznek ezzel a tokkal - beépített gyűrűje lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők rögzítését.

Specifikáció:
- Márka: Spigen
- Sorozat: Ultra Hybrid S MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 15
- Szín: fekete

A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Tartós, könnyű és kényelmes a mindennapi használat során. Telefonod megérdemli a legjobb védelmet, ezért az Ultra Hybrid S egyedülálló PC és TPU keverékéből készült.
- Teljes védelmet nyújt a telefon eséseinek következményei ellen. Az Air Cushion technológia védi a telefon széleit, az MIL STD 810G-516.6 tanúsítvány pedig szinte katonai szintű védelmet garantál a repedések ellen.
- Hosszú ideig megőrzi átlátszó színét. A kék gyanta használatának köszönhetően a tok nem sárgul meg.
- Bármilyen pozícióban használhatod a telefonodat anélkül, hogy aggódnod kellene a stabilitása miatt. A sokoldalú Active Stop kitámasztó be van építve a tokba.
- Korlátlanul használhatod a MagSafe-t. A Spigen Ultra Hybrid S MagFit technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők korlátlan használatát.

Tartósság és elegáns megjelenés
A tok páratlan védelmet ötvözi elegáns stílussal. A legmagasabb minőségű anyagokból készült Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok garantálja a magas tartósságot. Ezenkívül átlátszó felülete lehetővé teszi, hogy megtartsd telefonod eredeti megjelenését, még több eleganciát adva hozzá.

MagSafe kompatibilitás
Ez a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával. Most élvezheted ennek az innovatív technológiának minden előnyét, például a vezeték nélküli töltést és a különféle kiegészítőket.

Védelem a legmagasabb szinten
Precíz illeszkedésének és tartós anyagainak köszönhetően a Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok véd a karcolások, esések és egyéb sérülések ellen. Most már aggódás nélkül élvezheted okostelefonod használatát.

Kényelmes kitámasztó
Ennek a toknak egy további előnye az integrált kitámasztó, amely lehetővé teszi a tartalom kényelmes megtekintését telefonodon. Mostantól élvezheted a filmeket és videóhívásokat anélkül, hogy a készüléket a kezedben kellene tartanod. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelem és a használhatóság szempontjait.

Egyszerű összeszerelés
A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok felszerelése rendkívül egyszerű. Egyszerűen helyezd a telefonodat a tokba, és minden port és gomb könnyen hozzáférhető marad. Nem kell aggódnod a funkcionalitás elvesztése miatt - ez a tok úgy lett kialakítva, hogy megkönnyítse az okostelefonod használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett