Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896750059 Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: Spigen Ultra Hybrid S MagSafe, black - iPhone 15 Plus | EAN/Vonalkód: 8809896750059 | Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal tökéletes védelmet nyújt telefonjának. PC és TPU kombinációjából készült, ami nemcsak tartóssá, hanem könnyűvé és kényelmessé is teszi. Hosszú ideig megtartja eredeti színét, nem sárgul és nem reped, még a földre esés után sem. A MagSafe technológia rajongói különösen örülni fognak ennek a toknak - beépített gyűrűje lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők csatlakoztatását.

Specifikáció:
- Márka: Spigen
- Sorozat: Ultra Hybrid S MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Szín: fekete

A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Tartós, könnyű és kényelmes a mindennapi használat során. Telefonja megérdemli a legjobb védelmet, ezért az Ultra Hybrid S egyedülálló PC és TPU keverékből készült.
- Teljeskörű védelem a leesések hatásai ellen. Az Air Cushion technológia védi a telefon éleit, és az MIL STD 810G-516.6 tanúsítvány garantálja a szinte katonai szintű védelmet a repedések ellen.
- Hosszú ideig megtartja átlátszó színét. A kék gyanta használatának köszönhetően a tok nem sárgul meg.
- A telefon bármilyen pozícióban használható anélkül, hogy aggódna az instabilitás miatt. A sokoldalú Active Stop állvány be van építve a tokba.
- Korlátlan MagSafe használat. Az Ultra Hybrid S MagFit technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők korlátlan használatát.

Tartósság és elegáns megjelenés.
A tok a páratlan védelmet elegáns stílussal kombinálja. A legmagasabb minőségű anyagokból készült Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok garantálja a magas tartósságot. Ezen kívül, átlátszó felülete lehetővé teszi, hogy telefonja eredeti megjelenése megmaradjon, ezzel még több eleganciát adva.

Kompatibilis a MagSafe technológiával.
Ez a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával. Most élvezheti ennek az innovatív technológiának minden előnyét, mint például a vezeték nélküli töltést és a különféle kiegészítőket.

Védelem a legmagasabb szinten.
Pontos illeszkedésének és tartós anyagainak köszönhetően a Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok véd a karcolások, leesések és egyéb sérülések ellen. Mostantól gond nélkül élvezheti okostelefonját.

Kényelmes állvány.
A tok további előnye az integrált állvány, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézzen tartalmakat a telefonján. Mostantól élvezheti a filmeket és videóhívásokat anélkül, hogy a készüléket kezében tartaná. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a használat komfortját.

Egyszerű összeszerelés.
A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok telepítése rendkívül egyszerű. Csak helyezze telefonját a tokba, és minden port és gomb könnyen hozzáférhető marad. Nem kell aggódnia a funkcionalitás elvesztése miatt - ez a tok úgy van kialakítva, hogy könnyebbé tegye okostelefonja használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett